Мінфін - Курси валют України

Встановити
23 березня 2020, 19:32

Бізнес Ріната Ахметова об'єднує Україну в боротьбі з коронавірусом

Бізнес Ріната Ахметова об'єднує Україну в боротьбі з коронавірусом: компанії SCM стали партнерами антикризових Штабів на Заході і Сході країни

Компанії ДТЕК, Метінвест і інші бізнеси SCM Ріната Ахметова, а також ФК «Шахтар» стали партнерами регіональних антикризових штабів по боротьбі з епідемією COVID-19 в Донецькій, Луганській, Львівській та Івано-Франківській областях. Ці штаби створені керівниками областей і міст з ініціативи Президента України Володимира Зеленського після його зустрічі з представниками українського бізнесу 16 березня 2020 року. Також бізнеси SCM надають підтримку аналогічним Штабам в містах своєї присутності в інших областях. Мова йде насамперед про Дніпропетровській, Запорізькій та Харківській областях.

Штаби є центрами консолідації зусиль місцевої влади, національних і регіональних бізнесів. Головними завданнями таких штабів стали: боротьба з розповсюдженням коронавіруса, надання допомоги тим, хто отримав ускладнення від COVID-19, зниження ризиків втрати робочих місць українцями, зниження ризику закриття підприємств, особливо в критично важливих для країни галузях.

Рінат Ахметов об'єднав зусилля всіх бізнесів SCM, Благодійного фонду і ФК «Шахтар» для допомоги Україні в боротьбі з коронавірусом. Раніше Рінат Ахметов за особистою ініціативою виділив 300 мільйонів гривень на боротьбу країни з коронавірусом. Фонд Ріната Ахметова купує 300 тисяч експрес-тестів для Стабілізаційного Фонду при Президентові України, а також для державних лікарень мінімум 200 апаратів штучної вентиляції легенів, інше обладнання. Фонд Ріната Ахметова першим включився в боротьбу з коронавірусом і з 22 лютого траншами передає МОЗ та Національній Службі Здоров'я засоби індивідуального захисту, експрес-тести і необхідне обладнання.

Коментарі

Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися