Мінфін - Курси валют України

Встановити
23 березня 2020, 18:22

Кабмін вирішив закрити всі аеропорти, крім «Борисполя»

Кабмін заборонив громадянам залишати Україну з туристичною метою з 12:00 24 березня. Робота всіх аеропортів, окрім «Борисполя», буде призупинена. Про це повідомив у своєму телеграм-каналі прем'єр-міністр Денис Шмигаль.

Кабмін заборонив громадянам залишати Україну з туристичною метою з 12:00 24 березня.
Фото: cfts.org.ua

Що відомо

«Діяльність усіх аеропортів, окрім Борисполя, буде припинена. Це стосується виключно пасажирських перевезень. Виняток становлять заходи державної необхідності за окремими наказами відповідних міністерств.

Ми розуміємо, що рішення непопулярне і незручне. Але ми бачимо, що темпи поширення коронавірусу ростуть. Тому повинні посилювати обмежувальні заходи», — написав прем'єр.

Читайте також: COVID-19: обвал котирувань, криза туризму і валютна паніка

Раніше повідомлялося

  • Кабінет міністрів під час засідання 16 березня ухвалив рішення про тимчасове призупинення, залізничного, авіа та міжміського автобусного сполучень з 18 березня.
  • З 12 березня в Україні ввели тритижневий карантин у зв'язку з коронавірусом. Всі навчальні заклади повинні бути зачинені до 3 квітня включно, масові заходи заборонені.
  • З 17 березня по всій Україні закрилися на карантин заклади громадського харчування, торгово-розважальні центри, спортзали, перукарні тощо.
  • Працюють тільки продуктові і господарські магазини, аптеки, АЗС, банки, страхові компанії.

Читайте також: Самогубство для економіки: екс-міністр виступив проти закриття підприємств на карантин

Коментарі - 1

+
0
Toma666
Toma666
23 березня 2020, 19:54
#
Лучше бы закрыли все отели/хостелы, чтобы приезжие, не размещались/не укрывались там! Неознав разнося вирус! Так сделал Китай! Надо специальную программу, куда бы сканировались занран паспорта приезжих, номера их телефонов,( и тел.родных, которые тут же бы и проверялись) и автоматически туда же подтягивалась бы информации с архива, о прописки человека и так далее. Чтобы знать, куда человек поедит. Ибо сим карта в Украине меняется на раз-два-три и мало эффективна...
Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися