Мінфін - Курси валют України

Встановити
23 березня 2020, 18:15

СЕО Moneyveo Альона Андронікова увійшла до рейтингу кращих бізнес-леді країни

CEO компанії Moneyveo Альона Андронікова – в топі найкращих ділових пані України! Так вважає редакція Інформаційного агентства ділових новин Investory News і його читачі.

Голосування було організовано на медіаплатформі Investory News. Протягом двох тижнів кожен охочий міг вибрати кращих на його думку бізнеследі або запропонувати свою кандидатуру. До лонг-листа увійшли майже 200 номінанток – засновниці, власниці, партнери та керівники бізнесу.

Рейтинг 50 бізнесвумен «SHINE 2020 року – кращі ділові жінки України» був опублікований на порталі інформаційного агентства 15 березня. Альона Андронікова увійшла до топу в категорії «Фінансовий ринок».

Також в цьому році до рейтингу потрапили: Інга Андрєєва (Mastercard), Віра Платонова (Visa), Ольга Устинова (Vodafone Україна), Ірина Гевель (СК «Альфа-Страхування») та інші.

Для досягнення успіху людина повинна вчитися постійно, вважає Альона. За час роботи в компанії вона створила систему заохочення талантів співробітників, в тому числі організувала процес взаємного навчання. Це допомагає колегам глибше розуміти внутрішні процеси і нюанси роботи компанії, а також відкриває для кожного нові можливості для професійного зростання.

«Для багатьох 2020-й уже став роком сміливих викликів і випробувань. Зараз нам важливо впоратися з вірусом COVID-19 і майбутньою кризою. Бізнесу потрібно вистояти, допомогти громадянам і державі. Думаю, представники саме такого бізнесу повинні бути в рейтингах. Визнання та місце у топі кращих ділових жінок – це частина успіху, до якого ми прийшли разом із командою Moneyveo. Будемо старатися для вас і в 2020-му!», – коментує Альона Андронікова.

Уже понад 10 років Альона Андронікова присвятила бізнес-менеджменту. На посаді директора Moneyveo – з 2018 року. За цей час компанія виросла в два рази, вивела на ринок нові кредитні та IT-продукти і більш ніж удвічі збільшила кількість постійних клієнтів.

Коментарі - 1

+
+12
ivin
ivin
25 березня 2020, 12:32
#
Вы серьезно? ))))) За что? За то что эта контора кредиты бедолагам заряжает по 1,7% в день? Это «великое» бизнес-достижение?  Даже приват белый и пушистый по сравнению с этими шаромыжниками.
Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися