Мінфін - Курси валют України

Встановити
19 березня 2020, 18:24

Шановні клієнти і партнери страхової компанії Аска

У зв'язку з епідеміологічною ситуацією на час карантину, прийнятого Кабінетом Міністрів України, Аска переходить на частково віддалений режим роботи.

Компанія піклується про здоров'я співробітників і клієнтів, тому пропонує всім переходити в онлайн режим, де це можливо.

При необхідності ви можете оформити поліси страхування (ОСЦПВ, КАСКО, зелена карта, медичне страхування) можете онлайн на сайт.

Медичний асистанс страхової компанії Аска працює в штатному режимі. У разі захворювання ви отримаєте медичну допомогу, звернувшись за телефонами, вказаними в ваших картах, або пам'ятках застрахованих. Компанія надає медичну допомогу кожному застрахованому згідно умов договору страхування.

Якщо у вас настав страховий випадок, необхідно повідомити в контакт-центр за телефонами:

456 з мобільного (вартість тарифікується оператором)

0 800 601 701 (безкоштовно по Україні)

0 800 503 707 (безкоштовно по Україні)

В контакт-центрі ви отримаєте повну інформацію про те, як подати у віддаленому режимі заяву та документи за подією.

Менеджери офісів у Києві та регіонах, що приймають документи за страховими випадками, які тимчасово переведені на віддалену роботу, але процес виплат не зупинено.

Бережіть себе, своїх близьких, зберігайте спокій і максимально дотримуйтеся рекомендацій МОЗ України. Всю необхідну актуальну інформацію про карантин і вірус можна отримати на офіційному сайті Кабінету Міністрів України.

Коментарі

Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися