Мінфін - Курси валют України

Встановити
11 березня 2020, 12:43

Linden визнано кращим проектом житлової нерухомості в Україні

У Києві відбулася церемонія нагородження Національної премії в області нерухомості CP Awards 2020. Будинок преміум-класу Linden Luxury Residences отримав нагороду національної премії Commercial Property Awards і став кращим проектом року в сегменті житлової нерухомості.

Церемонія нагородження Національної премії в області нерухомості CP Awards 2020 пройшла 28 лютого в готелі Hilton. У заході брали участь власники і топ-менеджери провідних девелоперських компаній України, представники українських і міжнародних компаній зі сфери нерухомості, журналісти ділових ЗМІ.

CP Awards — професійна незалежна премія в галузі нерухомості, яка проводиться з 2008 року. Премія відзначає найбільш знакові проекти і досягнення в сфері нерухомості. Захід спрямований на збільшення прозорості і привабливості ринку нерухомості України, підвищення популярності успішних проектів. Лауреати премії визначалися в 19 номінаціях: готельної, житлової, торгової та офісної сферах нерухомості. Організатором Премії виступає спеціалізоване видання Commercial Property.

Linden Luxury Residences — реалізується, як статусний об'єкт преміум-класу. В елітному будинку представлені просторі резиденції з двома, трьома і більше спальнями (зі своїм санвузлом і гардеробом), сервісні кімнати, пральні, студії з панорамним склінням і унікальним видами на центр міста. Дизайн фасаду будинку і концепцію внутрішнього оформлення розробляла компанія Келлі Хопен, талановитого британського дизайнера зі світовим ім'ям.

Linden розташований на вул. Лютеранській, в престижному районі столиці, поруч з Адміністрації Президента. Введення будинку в експлуатацію планується в IV кварталі 2020 року. Девелопером проекту виступає компанія Budhouse Group.up.

Компанія Budhouse Group сфокусована на розвитку масштабних проектів нерухомості в різних регіонах України. Компанія володіє торговими центрами в Львові, Херсоні, Черкасах, найбільшому в Запоріжжі готельно-офісним комплексом, офісними центрами в Києві. Загальна площа реалізованих проектів складає більше 200 000 кв. м. У портфелі компанії є ряд великих проектів різного ступеня готовності в Києві, Запоріжжі, Харкові, Одесі, загальною площею 500 000 кв. м.

Коментарі - 3

+
0
044blog
044blog
11 березня 2020, 12:53
#
Цена и место сыграли ключевую роль. Но стоит ли оно того? Хотя покупатели такой недвижимости о цене уже наверно и не думают.
+
0
mihailtax
mihailtax
11 березня 2020, 14:23
#
Квартира 1 млн. долларов в Киеве это конечно жесть.
+
0
AleksandrBank
AleksandrBank
11 березня 2020, 15:57
#
С учетом надвигающего кризиса, этот комплекс как и другие дорогие объекты пролетят. Ждем скидок до 50% минимум, и может будут покупать.
Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися