Мінфін - Курси валют України

Встановити
10 березня 2020, 16:22

Кабмін призначив в.о. глави Мінекономіки

Кабінет міністрів призначив Павла Кухту в. о. міністра розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства. Про це він написав у фейсбуці.

За його словами, сьогодні за рішенням уряду на нього було покладено тимчасове виконання обов'язків міністра розвитку економіки, торгівлі і сільського господарства України.

«Для нашої команди важливо, щоб зміни і реформи, які нам вдалося запустити за 6 місяців роботи (а це ринок землі, запуск приватизації, реформа держпідприємств, створення інструментів для залучення інвестицій та багато іншого), не зникли безслідно і продовжувалися на благо народу України», — зазначив Кухта.

Читайте також: Новий уряд планує переглянути держбюджет. Прем'єр хоче підвищити пенсії

Передісторія

  • Екс-міністр економіки і сільського господарства Тимофій Милованов відмовився очолити в новому уряді міністерство агропромислового комплексу.

  • 4 березня 2020 року Верховна Рада призначила прем'єр-міністром України Дениса Шмигаля, який до цього обіймав посаду віце-прем'єр-міністра України — міністра розвитку громад і територій України.

Читайте також: Із чистого аркуша. Новим прем'єр-міністром призначено Дениса Шмигаля

Коментарі - 2

+
+28
Alexey Prihodko
Alexey Prihodko
10 березня 2020, 16:26
#
Норм, может быть. Видно, что Шмыгаль пока ведет взвешенную кадровую политику без потрясений. Был номером 25 в списке «Голоса».
+
0
044blog
044blog
10 березня 2020, 16:34
#
А после этого замом в Милованова). Просто временно замов ставят пока переговоры ведутся.
Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися