Мінфін - Курси валют України

Встановити
10 березня 2020, 17:56

Львівський підприємець готується до відкриття другого інноваційного закладу без офіціантів

Напередодні нового року у Львові відкрився заклад інноваційного формату, де роль офіціантів грає ваш власний смартфон.

AppFood одразу викликав зацікавленість у жителів та гостей міста своєю концепцією та автоматизмом.

Досить швидко ресторан завоював прихильність та обзавівся постійними клієнтами. Про це свідчить велика кількість позитивних відгуків на сторінці закладу у соцмережі, а також залученість гостей та готовність приймати участь в запропонованих активностях.

Така щира лояльність пояснюється не тільки унікальністю самого закладу, але й смачними домашніми стравами, швидкістю їх приготування та подачі.

Засновник, Рафал Шиманський, створював заклад, орієнтуючись на потреби гостей та власний досвід. Недивно, що AppFood так полюбився львів’янам, адже ресторан значно спрощує життя сучасної людини у великому місті.

Спочатку AppFood був експериментальним проектом. Оскільки перший ресторан доволі швидко та сприятливо зайняв позиції на ринку, вже весною Рафал Шиманський готується до запуску чергового AppFood у Львові. У майбутніх планах бізнесмена відкриття цілої мережі закладів.

AppFood загалом — не просто заклад швидкого харчування, а скоріш сучасний та прогресивний простір, де гостям комфортно та легко. Про це засвідчує не тільки унікальний концепт, повна автоматизація процесу, але й інтер’єр закладу, його комунікація з гостями. AppFood — твій друг, з ним ти завжди «в темі».

Як кращий друг, AppFood радиться і прислухається до відвідувачів. Так дизайн нового закладу було обрано спільним голосуванням у соцмережі, в якому взяли участь найактивніші гості AppFood.

На черзі другий заклад мережі ресторанів AppFood, з новим, не менш привабливим, дизайном та оновленим меню.

Основні зміни будуть найбільш помітні в інтер’єрі ресторану: стриманий, стильний тотал блэк. Новий AppFood стане наступником попереднього та ще одним кроком до відкриття всеукраїнської мережі інноваційних закладів швидкого харчування.

Окрім дизайну, змін зазнає й меню ресторану, в якому з’явиться нова позиція — AppKebab.

AppKebab складе конкуренцію соковитому шашлику AppMeat, чудово доповнить смажену картоплю AppChips і точно не залишить гостя голодним, особливо у поєднанні з першою стравою — AppSoup.

На десерт відвідувачі можуть поласувати улюбленими глазурованими пончиками — AppDonut, або прохолодним морозивом — AppIce.

Незмінною залишається й улюблена страва від шеф-кухаря Романа — AppShrimp. Соковиті креветки у клярі, смак яких доповнює гострий соус.

В цілому концепція закладу залишається незмінною, з першочерговою метою — зручність та швидкість обслуговування. Гості й надалі матимуть змогу залишитися наодинці зі своїми думками, підзарядити телефони, поки ласують смачними стравами, або перехопити декілька донатів під час обідньої перерви.

Очікуйте на новий AppFood у кінці березня за адресою вулиця Наукова, 7-А.

Коментарі

Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися