Мінфін - Курси валют України

Встановити
8 березня 2020, 12:06

Доларовий карантин: США дезінфікуватимуть всі купюри з Азії

«Доларові банкноти з Китаю будуть потрапляти на карантин через епідемію коронавіруса», — йдеться в повідомленні.

Федеральна резервна система США буде відправляти на карантин долари з Азії перед поверненням їх у фінансову систему США.
Фото: 24tv.ua
Федеральна резервна система США буде відправляти на карантин долари з Азії перед поверненням їх у фінансову систему США. Про це повідомляє Japan Times.

Жертвами коронавіруса у всьому світі стали 3491 людини, кількість зареєстрованих випадків зараження на всіх континентах перевищила 102 тисяч.

Що значить доларовий карантин

  • Нові процедури «передбачають більш тривалий період утримання», так що валюта, яка надходить з Китаю чи з інших регіонів Азії, буде зберігатися протягом як мінімум семи-десяти днів до обробки депозитів».

Коронавірус косить ринки. Що буде з валютою (відео)

  • Якщо епідемія продовжить поширюватися і органи охорони здоров'я США або Державний департамент «визначать конкретні додаткові країни ризику, ФРС готова запровадити додаткові модифіковані процедури», зазначив прес-секретар відомства.

Раніше повідомлялося

На тлі розвитку епідемії коронавіруса COVID-19 розробники створили криптовалюту CoronaCoin, курс якої залежить від кількості хворих і загиблих.

Читайте також: Коронавірус тисне на євро. Експерт розповів, що буде з курсом європейської валюти

Стежте за цікавими та ексклюзивними матеріалами «Мінфіну» Telegram

Коментарі - 2

+
0
QGS
QGS
8 березня 2020, 18:35
#
Раз будут дезинфицировать $, значит не исключают попадание вируса на них, а посылки это другое дело всего лишь бизнес;)
+
0
rredrred
rredrred
9 березня 2020, 14:39
#
Это очень стойкая форма вируса, которая до 20 дней держится на неживых предметах при средней температуре. банк китая после термообработки в вакууме все банкноты ставит на каратин на 2 недели. Украина как всегда радует, не выявлены вирусы потому что нет тестов для выявления, а томографию легких, как китайцы заявили что это еинственный 100% способ определить наличие заражения, в Украине нет томографа, все как всегда(((
Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися