Мінфін - Курси валют України

Встановити
5 березня 2020, 19:09

Головне за четвер: плани нового уряду та як підготуватися до світової кризи

Новий уряд планує переглянути державного бюджету в частині збільшення видатків для виплати пенсій. Про це заявив прем'єр-міністр Денис Шмигаль.

Як підготуватися до світової кризи і заробити на ній (відео)

Світова економіка розвивається циклічно. За зростанням йде падіння, і навпаки. Зараз багато фінансистів пророкують світову кризу 2020 року. У новому відео на youtube-каналі «Мінфіну» наш експерт Олексій Козирєв розповість про чинники, які сприяють світовій кризі і про те, як людям підготуватися до неї.

Міжнародні резерви України зросли на $300 мільйонів

За лютий міжнародні резерви України зросли на $0,3 млрд до $26,6 млрд. У Нацбанку пояснюють зростання резервів сприятливими умовами на валютному ринку. Про це повідомляє пресслужба Національного банку.

Уряд відкликав скандальний законопроєкт про працю

Новий Кабмін відкликав законопроєкт № 2708 про працю, яким планували запровадити нове трудове законодавство. Про це йдеться у картці проєкту закону на сайті Верховної Ради.

Хто побудував киянам 20 тисяч нових квартир

«Мінфін» проаналізував, які забудовники можуть записати у свій актив досягнення минулого року. Хто будував більше, а хто залишив своїх інвесторів у розбитого корита.

monobank запустив бета-тестування дитячої картки. Що відомо про картку

4 березня в мобільному додатку monobank з'явилася можливість завести дитячу картку – для користувачів до 16 років. Про це написав співзасновник monobank Олег Гороховський в телеграм-каналі.

Коментарі - 2

+
+15
melifaro2012
melifaro2012
5 березня 2020, 22:21
#
Почему ссылка «Как подготовиться к мировому кризису и заработать на нем (видео)» ведёт на новость «Правительство отозвало скандальный законопроект о труде»?
+
0
a987654321a
a987654321a
6 березня 2020, 5:29
#
Кризис не в жизни , кризис в голове .вот это надо всем разъяснить .это просто отмаз для неудачников.
Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися