Мінфін - Курси валют України

Встановити
5 березня 2020, 10:27

Автомобільне інвестування: сервіс ПланетАвто представив інноваційний спосіб продажу авто

Сервіс planetavto.ua запропонував інноваційний спосіб того, як можна пришвидшити продаж автомобіля та при цьому навіть заробити. Тепер замість того, щоб продавати свою машину декілька місяців за підвищеною ціною та сподіватись на вдалу реалізацію, клієнту потрібно лише звернутись до planetavto.ua та швидко продати їм авто за договором інвестування. Завдяки сервісу клієнт може отримати 24% річних вартості авто без зайвого клопоту.

Також сервісом можуть скористатися не лише власники авто, але й сторонні інвестори, які бажають примножити свої заощадження. Для цього було розроблено спеціальний інвестиційний ресурс — детальніше тут, завдяки якому потенційному інвестору можна легко та просто підписатись на отримання пропозицій від компанії про можливі угоди, які можуть зацікавити для вкладу з такими ж 24% річних.

СЕО planetavto.ua Андрій Ковтун поділився своїм баченням нового сервісу: «Мені здається, що ми винайшли нову форму peer to peer кредитування. Автомобіль з нашою допомогою стає інвестицією, адже лізингова компанія бере на себе касові розриви, ризики неплатежів, а в нашому випадку і пошук покупця.»

Також Андрій Ковтун наголосив на перевагах автомобільного інвестування: високий рівень дохідності за угодою (24% річних у гривні або 10% річних у доларі), економія часу у порівнянні з самостійним продажем авто (за вищу ціну від ринкової), високий ступінь захисту вкладу (ризики неповернення вкладень можуть бути застраховані відомим українським страховиком або забезпечені банківською гарантією на вимогу клієнта).

planetavto.ua — це найбільший український сервіс, який вже 14 років працює на ринку. Спеціалізацією сервісу є продаж авто в лізинг:

  • в портфелі компанії на даний момент 9091 клієнтів,
  • загальна сума профінансованого портфеля на 01.01.2020 становить 780.24 млн.грн,
  • майданчики знаходяться у 23 містах країни, а саме: Дніпро, Київ, Миколаїв, Херсон, Кропивницький, Львів, Кривий Ріг, Рівне, Черкаси, Луцьк, Кременчук, Полтава, Вінниця, Харків, Тернопіль, Чернівці, Житомир, Суми, Хмельницький, Івано-Франківськ, Ужгород, Чернігів, Запоріжжя.

Коментарі - 3

+
0
dddiii
dddiii
5 березня 2020, 10:43
#
Фигня полная, подключил телеграм , так и нет предложений
+
0
kg071282
kg071282
5 березня 2020, 15:44
#
Зачем Вы пишите неправдивую информацию и разводите ссор (хотя если посмотреть историю написанных вами комментариев на сайте- это Ваша работа).
мы подали заявку через телеграмм бот на инвестирование в городе Киев на сумму до 200 000 грн, и ежедневно приходят предложения для инвестирования в авто.
Для эксперимента подали заявку еще и Вайбере до 300 000 грн - тоже регулярно приходят предложения для инвестиций.
Новая и довольно интересная альтернатива обычному депозиту
+
0
Любомудръ Назарьевъ
Любомудръ Назарьевъ
5 березня 2020, 22:35
#
По моему какая-то пирамида. Ну купил ты авто. А проценты откуда тебе компания будет платить? Из следующих пришедших? :)
Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися