Мінфін - Курси валют України

Встановити
4 березня 2020, 17:55

FinAwards 2020: Приватбанк підтвердив свою першість в онлайн банкінгу

У цьому році обійшлося без сюрпризів — звання кращого інтернет-банку за версією FinAwards 2020 вже третій раз поспіль отримує сервіс Приват24 від Приватбанку. Власником «срібла» став Укрсиббанк, а «бронза» дісталася ПУМБ. Церемонія нагородження переможців рейтингу пройшла 28 лютого в столичному TAO Event Hall.

Як визначали кращих

За звання «Кращого інтернет-банку» змагалися 13 фінустанов.

Головна умова для участі в цій номінації – надання клієнтам можливості дистанційного обслуговування on-line в Інтернеті за допомогою технології інтернет-банк.

При цьому система банку повинна підтримувати мінімальний набір функцій:

  • управління лімітами по карті,
  • контроль залишків за поточними рахунками,
  • оформлення депозиту
  • оплата комунальних послуг,
  • переказ коштів на рахунки в інших банках.

На думку експертного журі, Приват24 залишається як і раніше найбільш зручним і функціональним для користувачів. Крім того, програма постійно вдосконалюється.

«Наша мета – завжди бути краще, ніж у попередні роки. Тому ми постійно змінюємося. В минулому році ми зробили редизайн Приват24 та оновили його функціональні властивості. Попереду ще багато роботи, але сподіваюся, що нова версія наших сервісів ще зручніша і комфортніша в роботі», – розповів у коментарі «Мінфіну» член правління з питань електронного бізнесу Приватбанку Сергій Харітіч.

Про премії

FinAwards 2020 – це щорічна професійна премія. Вона присуджується керівникам роздрібного бізнесу, маркетингу та топ-менеджерам банків за особливі досягнення в розвитку ороздрібних продуктів, впровадження нових технологій та клієнтських сервісів.

В цьому році премію вручили банкам у 15 номінаціях.

Засновники премії – популярні сайти про фінанси та інвестиції – «Мінфін» і Finance.ua. Організатор – один з провідних конференц-майданчиків країни у сфері фінансів і технологій — компанія BankOnline.

Переможці FinAwards 2019

Коментарі

Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися