Мінфін - Курси валют України

Встановити
25 лютого 2020, 15:03

Криптовалюта Tether — де купити і як зберігати

Тезер — це цифрова версія долара США, угоди з використанням USDT доступні на всіх біржах. Купити Тезер можна за допомогою сервісу cashout.biz.

tether.png

Tether є крипто-версією долара США, яка була створена на базі блокчейну біткоїна. Для запуску проекту використовувалися протоколи Omni Layer і Ethereum. Кожен токен Тезера підкріплюється доларом США. Якщо ви хочете купити Tether, продати USDT — можна скористатися послугами Cashout.biz. Це надійний сервіс, який вже понад три роки на ринку. Угоди можна проводити як онлайн так і офлайн, до оплати приймається долари або гривні готівкою в офісі в центрі Києва, або можна розплатитися карткою будь-якого Українського банку.

Технічні параметри криптовалюти Тезер

В USDT є такі технічні характеристики:

• Максимальний показник кількості монет визначається тільки сумою, яка внесена користувачем на рахунок Tether Limited;

• Зараз випущено токенів USDT на загальну суму понад 2.8 мільярдів доларів;

• Випуск першого блоку було здійснено 12 березня 2015 року;

• У монети немає блоків транзакцій;

• Про те, через який час з'являються нові блоки, відомостей немає;

• У блоках відсутні призи;

• В якості алгоритму використовується алгоритм біткоїна.

При спробі купити Tether безпосередньо з їх сайту — ви повинні будете надати всі свої документи, і пройти досить складну і тривалу процедуру ідентифікації особистості. Саме тому якщо є бажання купити або продати криптовалюту Тезер краще скористатися обмінним сервісом Cashout.biz.

З якою метою була розроблена цифрова валюта USDT

USDT і інші криптовалюти були розроблені в якості альтернатив:

• біткоїну;

• Перевірки торговельних платформ і гаманців, які характеризуються ненадійністю;

• Засобом підтвердження платоспроможності з впровадженням процедури підтвердження резервів.

Є можливість провести перевірку обсягу USDT, який на даний момент знаходиться в обороті. Для цієї мети використовується блокчейн біткоїна. Перевірка здійснюється за допомогою інструментів, які доступні завдяки протоколу Omnichest.info. Обсяг буде відповідати загальному резерву доларів США. У користувачів, які оформляють купівлю або продаж криптовалюти, є можливість отримувати або відправляти гроші з використанням Tether.

tether1.png

Основні переваги Тезера

Головною особливістю цього різновиду криптовалюти є відсутність необхідності здійснювати розрахунок вартості в інших одиницях, коли виникає необхідність обміняти Tether або здійснити інші типи транзакцій. Орієнтиром при розрахунку вартості даного цифрового активу вважається долар США — близький і знайомий кожному. У даній крипто-монеті також є і інші типи переваг, серед яких виділяються наступні:

• Захищеність;

• Децентралізація;

• Прозора система проведення транзакцій, доступна кожному;

• Ідентичні умови доступності для юридичних або фізичних осіб.

Як використовувати Тезер

Користуватися крипто валютою Tether досить просто. На різних торгових платформах USDT застосовується для покупки біткоїна або Ефіру. Тезер можна вивести на криптовалютний гаманець, який підтримує протокол Omni Layer. Тезер присутній на всіх криптовалютних біржах, і з його допомогою можна купити будь-яку іншу криптовалюту. По суті Тезер — це цифрова версія долара. При обміні Tether за допомогою Cashout.biz комісія буде невелика, термін проведення операції мінімальний, а також ви отримуєте повну гарантію безпеки і анонімності. Поточний курс зручно відстежувати в телеграм каналі.

Коментарі - 3

+
+16
Ex3muct
Ex3muct
25 лютого 2020, 15:58
#
1. сделки с использованием USDT доступны на всех биржах - не на всех
2. Каждый токен Тезер подкрепляется долларом США - вот уж не факт:) суды с SEC уже как 2 года идут. в пос версии Tether limited смогла подтвердить что-то около 1.8 ярда. Остальное история умалчивает:)
3. У монеты не имеется блоков транзакций - как это нет? на чейне битка, он же омни, пока не найдется блок битка (а он общий) транза с тезером не будет подтверждена. Тезер лимитед(он же криптобиржа битфинекс или в простонародье финик) сделали финт ушами и переехали на чейн эфира, что в конечном счете дало доп скорость по времени перемещения транзы. Фактически теперь транзы просто в чейне эфира и соответственно он в блоках эфира.
4. «О том, через какое время появляются новые блоки, сведений нет;»
«В блоках отсутствуют призы;» - ну эт просто хрень:)
5. В качестве алгоритма используется алгоритм Биткоина. - а еще эфира(наиболее распространена) и даже, прости хоспади, трона

все время существования тезера все время дикие срачу на тему того что скам тезер или нет) технически, скамануть тезер может в любой момент. Потому как в отличии от битка, к примеру управляют им известный всем финик, который когда хочет печатает сотни млн тезера , когда хочет сжигает. Эмиссия неконтролируема в отличии от битка. в любой момент тезера может стать как в 10 раз больше, так и в 10 раз меньше.

а обменка хз какая, мб и хорошая:)
+
0
Oleg Ivanov
Oleg Ivanov
25 лютого 2020, 16:58
#
Тезер прекрасен в первую очередь тем, что его не штормит волатильность по +-30 процентов за сутки.
+
0
OkaziaA
OkaziaA
17 жовтня 2021, 15:36
#
Я тоже считаю что тезер самая адекватная крипта. Поэтому покупаю ее. Кстати могу подсказать как купить Тезер по самому лучшему курсу для этого вам нужен Global электронный кошелек, через него можно купить крипту по выгодному курсу и без комиссии.
Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися