Мінфін - Курси валют України

Встановити
25 лютого 2020, 15:00

Ланет.TV: як обійти блокування супутникового телебачення в Україні

28 січня супутниковий сигнал на території України був закодований. Більшість українських сімей не були готові до такого повороту подій і зараз не можуть дивитися супутникове ТБ у зв'язку з рядом причин: майстрів з установки нових тюнерів на всіх не вистачає, нові тюнери занадто дорогі, відсутнє покриття цифрового ефірного телебачення та інше. Тому, зараз все більше людей задаються питанням: Як обійти блокування супутникового телебачення в Україні?

Канали супутникового ТБ все ще доступні для тих, хто спочатку користувався послугами офіційних операторів і платив щомісячну абонплату. Але є і категорія людей, яких підло ошукали шахраї – вони платили абонплату, але 28 січня сигнал на супутнику зник. Саме для боротьби з такими аферистами телебачення в Україні й було закодовано.

Як дивитися канали супутникового ТБ в обхід блокуванню?

  1. Ви можете стати абонентом цифрового ефірного телебачення та дивитися супутникові канали як і раніше. Є декілька нюансів: потрібно купити нову антену та ресивер.

  2. Придбати комбінований ресивер. У такому випадку можна залишити супутникову тарілку та не купувати нову антену. Заблоковані ТВ-канали ви будете дивитися через Т2, а ті, що залишилися у вільному доступі – через супутникове ТБ.

Чи можна «перепрошити» старий тюнер? Справа в тім, що ваша супутникова тарілка може приймати як частоти супутникових каналів 2019 Україна, так і нові частоти українських каналів, а ось тюнер – ні. Новий супутниковий приймач повинен бути з вбудованою системою Verimatrix. Такі приймачі будуть працювати в режимах FTA (Free To Air) і DTH (Direct-to-Home). Це нововведення зумовлене новими параметрами супутникового ТБ. Тепер вам обов'язково потрібно бути абонентами DTH – провайдерів супутникового телебачення.

Як дивитися закодовані канали безкоштовно? Якщо ви хочете дивитися телебачення України в обхід блокуванню, вам варто звернути свою увагу на ТБ онлайн. З інтернет-телебаченням обійти блокування дуже просто і зробити це зможе навіть дитина.

Вам достатньо мати стабільний сигнал Інтернет і будь-який смарт пристрій з великим екраном на базі Андроїд. Далі, щоб дивитися супутникове ТБ онлайн, вам потрібно встановити додаток або зайти на сайт будь-якого онлайн ТВ-сервісу. Варто віддавати перевагу тільки офіційним телевізійним операторам, наприклад, Ланет.TV.

З сервісом Ланет.TV дивитися супутникове ТБ без тарілки можна легко та просто: є безстроковий пакет /PROMO і ще маса переваг:

  • дивитися супутникове ТБ онлайн ви можете на 5 пристроях одночасно;

  • пауза ефіру до 2-х годин;

  • HD-якість каналів;

  • унікальні канали (Viasat History, TV 1000, Setanta Sport і т.д.);

  • бонусна програма та промокоди на ТВ-послуги від Ланет.TV.

З Ланет.TV дивитися онлайн СТБ, Новий канал, Інтер, 1+1, ICTV, M1, M2, Ентер-фільм, 2+2, НЛО просто, комфортно та максимально вигідно.

Коментарі - 1

+
0
Богдан Сташинский
Богдан Сташинский
26 лютого 2020, 14:33
#
Было бы там что смотреть.
Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися