Мінфін - Курси валют України

Встановити
12 лютого 2020, 11:50

Три українських стартапи пройшли в акселератор в Кремнієвій долині

Три з 15 технологічних стартапів, які представляли Україну на 10-й глобальній конференції підприємців та інвесторів Startup Grind Global 2020 в Кремнієвій долині, пройшли в акселераційну програму Startup Grind Global. Про це повідомляє Інтерфакс-Україна.

Три з 15 технологічних стартапів, які представляли Україну на 10-й глобальній конференції підприємців та інвесторів Startup Grind Global 2020 в Кремнієвій долині, пройшли в акселераційну програму Startup Grind Global.
Фото: electroblues.com.ua

Як проходив відбір

Всього за можливість зайняти 50 місць в акселераційній програмі Startup Grind в 2020 році боролися понад 4 тис. стартапів зі всього світу.

Читайте також: Український стартап Flawless App купили американці. Їх сервісом користуються Disney, Uber і Nike

«Нам допомагали віцепрезидент Oracle, віцепрезидент Facebook, коучі, близько 10 представників венчурних фондів. Проводилися різні тренінги – від того, як найняти продакт-менеджмент, до ідеального пітчингу; майстеркласи.

І найголовніше – нетворкінг — те, що близько 50 інвесторів побачили наші проекти і ми потрапили на їхні радари», — розповів співзасновник компанії з виробництва українських електробайків Delfast Данило Тонкопій.

Читайте також: Депутати пропонують створити 5-у групу ФОП для стартапів: умови

Які українські стартапи пройшли в акселератор

  • Delfast — компанія з виробництва українських електробайків;
  • Reply.io — мультиканальна sales-платформа, автоматизує контакти з допомогою імейлів, дзвінків і завдань;
  • AxDraft — допомагає складати юридичні документи в 10 разів швидше, делегуючи частину юридичної роботи «не-юристів» без ризиків.

Що це дасть стартапам

Ці стартапи мають великий потенціал залучити інвестиції Seed — і A-раундів, знайти клієнтів серед американських компаній, таких як Facebook, Deloitte, Target, BMW, CISCO, а також партнерів для подальшого зростання.

Раніше повідомлялося

  • У грудні 2019 року Мінцифри відібрало 15 із понад 160 технологічних стартапів, які представили Україну на 10-й глобальній конференції підприємців та інвесторів Startup Grind Global 2020 в Кремнієвій долині.
  • У 2019 році Кабмін оголосив старт прийому заявок від підприємців на фінансування Українським фондом стартапів. За словами прем'єра, Фонд стартапів становить 440 мільйонів гривень. Ця сума дозволяє стартапам отримати $75 тисяч на розвиток.

Читайте також: Київ увійшов до топ-35 найбільших стартап-міст світу

  • Зараз Фонд вже визначив перші 8 стартапів, які отримають 9 мільйонів гривень інвестицій.
  • Стартапи, які мають продукт, і готові до виходу на ринок (6 команд) отримають по 1 мільйону 250 тисяч гривень. А ті стартапи, які ще на стадії створення власного продукту (2 команди), отримають по 625 тис. грн.

Коментарі - 4

+
+47
bonv
bonv
12 лютого 2020, 11:59
#
Респект.
+
0
AleksandrBank
AleksandrBank
12 лютого 2020, 13:58
#
Это супер. Вот куда нужно двигаться, за этим будущее и топ маржа для страны.
+
0
bonv
bonv
12 лютого 2020, 14:19
#
В Мексике полицейские будут ездить на украинских электробайках.
Больше читайте тут: https://gordonua.com/news/worldnews/v-meksike-policeyskie-budu-ezdit-na-ukrainskih-elektrobaykah-1486355.html
+
0
AleksandrBank
AleksandrBank
12 лютого 2020, 14:30
#
Нужно продавать эти электробайки на весь мир, главный рынок Китай и Индия.
Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися