Мінфін - Курси валют України

Встановити
4 лютого 2020, 19:05

Головне за вівторок: арешт банківських рахунків боржників та як заробити на антикваріаті

Національний банк привів вимоги розкриття банківської таємниці у відповідність з нормами закону, який був ухвалений 31 жовтня 2019 року.

Мін'юст хоче миттєво заарештовувати банківські рахунки боржників

Міністерство юстиції планує цифровізувати процес стягнення коштів боржників та повністю перейти до системи автоматизованого арешту.

Депозити населення зросли на 36,09 мільярда (інфографіка)

Сума вкладів фізичних осіб у банках-учасниках Фонду гарантування вкладів (усі банки, окрім Ощадбанку) за 2019 рік збільшилася на 36,09 млрд грн.

В Кабміні хочуть прив'язати зарплату президента та прем'єра до зростання ВВП

У Кабінеті міністрів створили нову «архітектуру» зарплат державних топ-менеджерів, в якій прив'язали премії перших осіб до зростання ВВП України.

Ідеальних не буває: добірка скандальних відгуків про банки

Якщо ви вирішили купити дорогу річ, варто запитати думку тих, хто вже користується аналогічним товаром. Той же принцип працює і з банками: відгуки реальних клієнтів розкажуть те, про що мовчать реклама і працівники фінустанов.

Заробіток знавців

У питаннях інвестування українці обережні й консервативні. Банківські вклади і нерухомість — ті інструменти, яким більшість віддає перевагу. Але сьогодні, коли ставки за депозитами падають, а ціни на квадратні метри подекуди зростають, більшість починає шукати нові напрями вигідно вкласти гроші. Один з них — антикваріат.

Коментарі - 1

+
0
Anticall
Anticall
6 лютого 2020, 20:26
#
При помощи смартфона будут подтасовывать рост ВВП Украины, чтобы на выходе у государственных деятелей была достойная зарплата.
Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися