Мінфін - Курси валют України

Встановити
31 січня 2020, 15:53

Forward Bank — найкращий банк по кредитним карткам

Forward Bank визнано найкращим банком по кредитним карткам за версією рейтингового видання «ТОП-100. Рейтинги найбільших» спільно з бізнес-медіа бюро Ekonomika+.

В бізнес-медіа бюро зазначили, що медіахаб щодня відстежує найменші коливання ринку, щоб забезпечувати українців актуальними даними і формувати думку, якій довіряють тисячі підприємців та інвесторів. Формуючи рейтинги, формуючи здорову конкуренцію, Ekonomika+ створює нові можливості і шляхи для позитивних змін в бізнесі.

«Сьогодні жоден роздрібний банк не може існувати без Фінтех і колаборації з IT, фінансовими і технологічними компаніями. Крім того Національний банк не дає нам розслаблятися і нудьгувати — кожен квартал ми бачимо важливі зміни, тому залишатися на гребені хвилі сьогодні дуже непросто, але ми впораємося », — прокоментував Андрій Кисельов, Голова Правління Forward Bank.

Нагадуємо, що у вересні 2019 року Forward Bank презентував своїм клієнтам оновлену лінійку платіжних карток Коко Кард. Кредитна Коко Кард – зручна у користуванні та має багато переваг, серед яких безкоштовне обслуговування, кредитний ліміт по картці до 200 000 грн, пільговий період користування коштами до 90 днів, 12% на залишок власних коштів на картці, безконтактні оплати карткою, зняття готівки та переказ коштів в Forward online без комісії, кеш бек за безготівкові операції до 20%.

Коментарі

Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися