Мінфін - Курси валют України

Встановити
29 січня 2020, 9:13

Ланет CLICK — просування сайтів у пошукових системах і соцмережах

Услуги-Ланет-Клик_08.png

За останні 10 років кількість інтернет-користувачів зросла у рази, і тепер Інтернет є основним джерелом інформації, в якому можна дізнатися про все. Це стало викликом для підприємців: необхідно розуміти, як ефективно працює накрутка підписників у Інстаграмі або ж звернутися за допомогою в діджитал-агентство, щоб ефективно почати рекламувати себе в Інтернеті. На жаль, далеко не всі компанії розуміють важливість всіх інструментів маркетингу, більшість обмежуються лише послугами просування в соцмережах.

Похожее изображение

Багато підприємців замислюються над замовленням послуги email marketing. Для того, щоб розвіяти всі сумніви з приводу результативності email-маркетингу, наведемо кілька статистичних даних:

• Кожен долар, витрачений на електронний маркетинг, приносить близько 40 доларів прибутку. При обмеженому бюджеті, email розсилка — це порятунок для вашого бренду.

• Компанії, для яких розсилка e-mail — це «марна річ», втрачають близько 20% прибутку.

• За допомогою емейл-розсилки можна сегментувати аудиторію, об'єднавши людей за інтересами, місцем проживання, датою народження.

Таким чином клієнти будуть отримувати ту інформацію, яка максимально відповідає їх перевагам. А це в свою чергу підвищує довіру до вашого бренду, збільшує кількість конверсій і знижує показники відмови від підписки.

Переконалися в ефективності емейл-розсилок? Для того, щоб створювати успішні маркетингові кампанії по електронній пошті, потрібно ретельно продумувати контент, який повинен бути і цікавим, і різноманітним, щоб у читача залишалося бажання стежити за вашими розсилками і замовляти ваш товар або послугу. Також потрібно подумати, як ви будете розширювати свій список електронної пошти.

Услуги-Ланет-Клик_10.png

Тепер розберемося, що таке управління репутацією в інтернеті і навіщо це потрібно вашому бізнесу.

Наведемо приклад: в Інтернеті з'явився поганий відгук про вашу компанію, який кожен раз дивляться потенційні клієнти, а це змушує їх сумніватися в доцільності Вашого товару або послуги. Для того, щоб інтернет-користувачі не бачили негатив про вашу компанію, а також задля моніторингу всіх відгуків і оперативного реагування на них, існує управління репутацією в мережі, а саме — SERM.

Якщо у вас не виходить самостійно рекламувати бізнес за допомогою емейл-маркетингу, наше інтернет-агентство надає таку послугу. Ланет CLICK вирішить вашу проблему.

Джерело: Мінфін