Мінфін - Курси валют України

Встановити
22 січня 2020, 13:43

FinAdTech Kyiv 2020: все про фінансову лідогенерацію

Finadtech — конференція для провідних вебмайстрів і рекламодавців в області фінансової лідогенераціі і Фінтех. Ми з успіхом провели вже 6 заходів в різних країнах Європи: Іспанії, Росії, Естонії, Польщі та Україні. Наші конференції готові представити Вам найсучасніші тенденції ринку, а також розкрити інсайди від провідних експертів лідогенераціі і партнерського маркетингу. Організатор конференцій FinAdTech — найбільша в Росії і СНД фінансова партнерська мережа Leadgid.

Чому варто відвідати FinAdTech Kyiv 2020?

  • міжнародна конференція проходить кілька разів на рік у столицях великих європейських ринків на кращих майданчиках: Hyatt, Four Seasons, Hilton, Intercontinental
  • збирає провідних представників фінансової сфери: банки, МФО, Фінтех-компанії, великих вебмайстрів та перспективні стартапи.
  • провідні світові бренди: Google, Yandex, Facebook, ID Finance, PWC, CreamFinance, Loando, Financer, Multilogin, Nethone і інші.
  • формат конференції передбачає насичену програму виступів і круглих столів, нетворкінг біля стендів компаній-експонентів, а також запальне afterparty
  • програмний комітет ретельно відбирає доповіді, з огляду на сучасні тенденції ринку фінансів і запити наших учасників, щоб максимально охопити найбільш хвилюючі та актуальні теми.

09:30 — 10.00           

Кавабрейк

10.00 — 13.00

Фінансовий маркетинг майбутнього: тренди, огляд тенденцій розвитку в світі і в Україні

Яким буде фінансовий маркетинг?

Світові тенденції і огляд глобального ринку від експертів. Тренди і прогнози Fintech в Україні.

13.00 — 14.00

Обід

14.00 — 16.00

Новини ринку електронних фінансів

Які стратегії просування фінансових продуктів вибирають сьогоднішні ключові гравці ринку?

Які інструменти будуть затребувані? Кейси і доповіді від учасників ринку.

16:00 — 16:30

Кавабрейк

16:30 — 18:30

Розбір кращих кейсів і практик

Реальні кейси із залучення трафіку на фінансові продукти від лідерів ринку. Нові інструменти і підходи.

20:00 — 23.00

Afterparty

Finadtech — це безперервні можливості для нетворкінгу. Обговорити важливі робочі питання, укласти угоду, знайти нових партнерів можна на preparty, під час перерв на каву-брейки і обід, біля стендів компаній-експонентів, а також на afterparty.

Конференція Finadtech славиться своїми крутими afterparty all inclusive. Це відмінна можливість для нетворкінгу в комфортній розслаблюючій атмосфері. Ми приділяємо особливу увагу організації вечірок, вибору алкогольних напоїв і закусок. Наші afterparty завжди проходять в самих популярних столичних клубах зі стильним інтер'єром і приємною атмосферою. Комфортні зони для відпочинку, безлімітний бар і, звичайно, найактуальніші сети від модних діджеїв — все це завжди чекає вас на afterparty Finadtech.

Коментарі

Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися