Мінфін - Курси валют України

Встановити
18 січня 2020, 10:00

У МВФ назвали умови затвердження програми для України (відео)

Міжнародний валютний фонд ухвалить рішення щодо програми допомоги Україні після того, як Київ виконає всі попередні умови. Про це заявила головний виконавчий директор МВФ Крісталіна Георгієва під час виступу у вашингтонському Інституті Пітерсона, передає РБК-Україна.

Міжнародний валютний фонд ухвалить рішення щодо програми допомоги Україні після того, як Київ виконає всі попередні умови.
Фото: epravda.com.ua

За її словами, на даний момент представники МВФ продовжують взаємодіяти з Україною.

Про що говорила Георгієва

«На робочому рівні ми досягли угоди з Україною, в якому є певні умови, які повинні бути задоволені. Робота триває, представники (МВФ - ред.) продовжують взаємодіяти з Україною. Як тільки ці умови будуть виконані, для нас наступить момент звернутися до Виконавчої ради», - сказала вона.

Читайте також: Гончарук розповів, коли чекати траншу від МВФ

Читайте також: Чому Україні потрібен МВФ і куди піде кредит

Раніше повідомлялося

Як писав «Мінфін», нова програма МВФ передбачає нові реформи і продовження вже розпочатих. Умови меморандуму поділяються на попередні дії і дії для отримання кожного траншу програми. Більшість з них Україна вже виконала.

Міністр фінансів Оксана Маркарова вважає, що треба зробити все можливе, щоб програма співпраці з МВФ стала останньою в хорошому сенсі цього слова.

Коментарі - 10

+
+116
andriytavs
andriytavs
18 січня 2020, 11:02
#
Если статья называется «названы условия», то предполагается, что эти условия будут названы. Где в тексте статьи содержание этих условий?
+
0
Qwerty1999
Qwerty1999
18 січня 2020, 11:46
#
Кристалина Георгиева их озвучила во время свое выступления в вашингтонском Институте Питерсона.

На полуторачасовом видео, что находиться в тексте новости - всё это есть...
+
+86
Oleksandr M
Oleksandr M
18 січня 2020, 15:50
#
Она сказала там ровно те же слова, что и приведены в этой статье. То есть никаих конкретных условий не назвала. Копирайтеры делают кликбейтные заголовки, а по сути как обычно...
+
0
citizen99
citizen99
18 січня 2020, 23:35
#
Обычно условия необычные, например газ должен быть дорогим, даже если его будет много и девать некуда, или например инфляция должна быть 10 %, 5 не подходит. Но это не потому то не хотят. Просто надо какую-то чушь присобачить, чтобы чушь мешала. Нам так это надо.
+
0
Qwerty1999
Qwerty1999
19 січня 2020, 0:08
#
Citizen99
«Обычно условия необычные»

Снизить уровень  коррупции - очень необычное условия для Украины...
+
0
citizen99
citizen99
19 січня 2020, 21:19
#
В повседневной жизни я уже не сталкиваюсь с коррупцией. За последние лет 5 іего 2 раза. Один раз это было срочное получение загранпаспорта, если считать работу посредника коррупцией, второй раз оплатил осенью 400 грн. за переоформление лицевого счета по газу, но это тоже было по договору с посредником. А было дело ещё. Покупал бу авто, оплатил 800 грн. посреднику в МРЭО. Это было уже при электронных очередях. Суммы смешные на фоне основных платежей. 

Возможно коррупция сейчас это удел для крупных, очень крупных покупок. Может надо земельный участок в хорошем месте подключить к сетям. Но хорошее место же в принципе не должно отводиться под индивидуальную застройку, например у воды нельзя. Значит дело не в самой коррупции. Дело в чём-то другом. В том что было всегда. Ещё во времена крещения. 


Я бы коррупцию узаконил. Не боролся бы с ней. Наоборот. Поощрял бы. Коррупция которая стала бы прозрачной и явной больше напоминала бы закон. А там уже и до налогов рукой подать. Так бы и пришли постепенно к соблюдению законов. На заре цивилизации законы, налоги были силой введенные чьи-то поначалу частные хотелки. Вот и надо все делать по проверенному временем.
+
0
unknown unknown
unknown unknown
18 січня 2020, 11:17
#
Уже боятся по беня-банк писать, бо закроют ))
+
+40
bonv
bonv
18 січня 2020, 20:40
#
Для того щоб залишитися в програмі МВФ і щоб залучати дешеві кошти на зовнішньому ринку треба  притягнути до відповідальності колишніх власників Привату і повернути 5,5 млрд баксів виведених в офшори.
+
0
AleksandrBank
AleksandrBank
19 січня 2020, 16:53
#
Ясно одно - ничего не ясно.
+
0
SkrudjMacduck
SkrudjMacduck
19 січня 2020, 21:56
#
То це лиш тепер озвучені умови? А про що ж непрофан вже три місяці говорить, що транш вже майже на базі... лишилася геть дурничка, виконати умови, звернутися до виконавчої ради... прикольно, особливо тоді, коли закон про Приват повернули на доопрацювання.
Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися