Мінфін - Курси валют України

Встановити
15 січня 2020, 11:59

Як планувати сімейний бюджет — поради експертів ШвидкоГроші

У питанні фінансового благополуччя дуже важливо бути грамотним та підкованим. Часто трапляються ситуації, коли до зарплати грошей вже не вистачає. Уникнути такого допоможе правильне планування — експерти ШвидкоГроші пропонують дуже просте правило чотирьох конвертів, яке допоможе за 15 хвилин правильно спланувати сімейний бюджет.

1.Розрахувати щомісячний дохід всіх членів сім'ї.

2.Відкласти кошти на обов'язкові щомісячні платежі: комуналку, харчування, мобільний зв'язок, інтернет, кредит та ін.

3.Гроші, які залишилися після вирахування всіх постійних витрат, це і буде бюджет на інші витрати. Їх потрібно розділити на 4 конверти та використовувати по одному в тиждень на непередбачені витрати.

Більш детально дивіться в сюжеті.

Коментарі - 6

+
+75
yarg
yarg
15 січня 2020, 12:03
#
Нас чему-то учат «эксперты» этих мелких мошенников ? смешно...
учились бы займы выдавать. им полезнее будет
+
+15
Mindent
Mindent
15 січня 2020, 12:06
#
Одалживайте у них- и будет вам счастье:)))
+
0
Andrey M
Andrey M
15 січня 2020, 13:17
#
Мда, ще ті експерти.:)

«Деньги, которые остались после вычитания всех постоянных расходов, это и будет бюджет на другие расходы. Их нужно разделить на 4 конверта и использовать по одному в неделю на непредвиденные расходы.» - в цих недолугих експертів навіть розуму нема порадити накопичувати  на купівлю значних активів,  на старість чи просто для значних витрат в разі виникнення непередбачених обставин (серйозна хвороба, переїзд, тимчасова втрата роботи, тощо). Про що далі можна говорити про рівень таких «експерДів»?:) 

Феєрично було б якби в кінці вони сказали «А якщо вам цього не вистачить, то ми вам дамо позику в пару тисяч гривень під 2-3% в день, що в річному виразі дає більше 1000% в розрахунку ефективної ставки»:)
+
0
barbav
barbav
15 січня 2020, 13:43
#
Когда уже примут закон чтобы рядом с названием этих лохотронов обязательно таким же шрифтом публиковался годовой процент, под который они дают деньги.

+
0
yarg
yarg
15 січня 2020, 14:02
#
И что ? ну напишут - 700. 
кого-то это остановит ? 
половина тех кто берут - и читать-то плохо умеет...
+
+15
Eugenio Kisselev
Eugenio Kisselev
15 січня 2020, 14:09
#
И это тоже разновидность рынка финансовых услуг. Раз существуют такие лохотроны, значит вокруг полно идиотов, которые готовы делать им бизнес. Человек, имеющий хотя бы базовые знания арифметики и зачатки логического мышления в подобное… вно никогда не влезет.
Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися