Мінфін - Курси валют України

Встановити
14 січня 2020, 15:31

Доставка товарів з Китаю: речі з Піднебесної в один клік

Китай давно входить в ТОП-10 найбільших країн-експортерів, і в останні роки стабільно очолює почесний список світових лідерів. Маркування «Made in China» і «Made in PRC» («PRC» перекладається як «КНР») добре знайомі майже кожному жителю нашої планети.

Завдяки можливості значно здешевити виробництво, багато світових брендів відкрили в Китаї свої фабрики і заводи. Це дозволило істотно знизити ціни на товари ексклюзивної якості. Єдина серйозна перешкода — довгий і складний шлях до споживача. У більшості випадків доставка в Україну здійснюється за допомогою декількох посередників. В цьому випадку практично неможливо проконтролювати якість товарів, а їх вартість по дорозі зростає в кілька разів.

Якісний шопінг з Meest China

Компанія Meest China пропонує найкращий вихід з положення — вирішення всіх організаційних питань в комфортному для українських покупців форматі.

Український лідер міжнародних перевезень забезпечує:

  • оптимальні терміни доставки (із зазначенням дат);
  • розробку зручної для замовника логістичної схеми перевезення, використання найбільш придатних транспортних засобів;
  • конкурентоспроможні ціни, відсутність необгрунтованих і прихованих платежів;
  • отримання товару, перевірку якості, навантаження-розвантаження, оформлення документації, митне очищення, виконання інших необхідних заходів;
  • індивідуальне обслуговування, рішення робочих питань в цілодобовому режимі.

Для клієнтів замовлення товарів з Китаю з Meest China зводиться до трьох простих дій: вибір пропозицій популярних маркетплейсів (опція Meest China Shop), відправка покупок в особистий кабінет myMeest і доставка.

Співпраця з професіоналами — це вигідно, надійно, зручно

Транспортна компанія Meest China давно і успішно працює на ринку міжнародних перевезень, має в своєму розпорядженні штат досвідчених співробітників різного профілю, має склади на території Китаю, пропонує замовникам свій логістичний і митний коридор.

Привілеї наших клієнтів:

  1. Чи можна в будь-який час доби відстежити трек-номер посилки з Китаю.
  2. Митне оформлення протягом 24 годин.
  3. Детальна перевірка якості товару (з фотозвітом) ось тут, прямо на сайті Meest China.
  4. Якщо потрібно — упакування та перепакування.
  5. Безкоштовна доставка з інтернет-магазину на наш склад в Гуанчжоу.

Згідно з умовами договору, ви отримуєте товар в офісі нашої компанії, поштою або ми забезпечуємо кур'єрську доставку.

Коментарі - 3

+
+62
GrugoriyHoland
GrugoriyHoland
14 січня 2020, 15:47
#
Из своего личного опыта — все что связано с «Міст» Львов это ОЧЕНЬ ПЛОХО! Посылка из Львова до Киева идет пять дней, и не факт, что вы её получите сразу а не после скандальных звонков на офис этой «компашки»! В беседе все сваливают или на польского перевозчика??? или на нашу таможню!
+
+21
BobKickass
BobKickass
14 січня 2020, 16:32
#
Плюсую, Мист единственная контора которая умудрилась перепутать мою посылку и вручить ее другому человеку за 300+ км от меня. И что думаете решили проблему или хотя бы извинились? ...
+
0
GrugoriyHoland
GrugoriyHoland
14 січня 2020, 16:41
#
Я вам скажу более, часто заказываю мелочевку и Китая и до Мюнхена посылка идет 7 дней, по ЕС до границы 4 дня. 5 - 8 таможня!!! ( при стоимости до 100 евро ) и пять дней со Львова до Киева, последний раз ( со скандалом) еле нашли, а на сайте отправителя было уведомление что я получил посылку! Сейчас, при необходимости, сразу заказываю на Европу (Германия или Голландия ) только не в Украину!Сам уже подумывал «скрутить» конторку по доставке с Китая ( только до 100 евро )!
Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися