Мінфін - Курси валют України

Встановити
26 грудня 2019, 13:40

Київстар запустив оплату таксі за допомогою sms

Абоненти Київстар зможуть платити за таксі 838 за допомогою мобільних грошей. Послуга доступна в 15 містах України, де працює служба таксі. Про це повідомила прес-служба мобільного оператора Київстар.

Київстар, клієнт, пасажир, таксі, оплата таксі, гроші, додаток
фото: vinnitsa.info

Клієнти будуть оплачувати поїздку на таксі за допомогою фінансового сервісу Київстар «Смарт-Гроші». Це мобільний гаманець, який дозволяє оперативно здійснювати платежі і грошові перекази.

Для оплати замовлення можна скористатися одним із варіантів:

  1. Вказати форму оплати «Смарт-Гроші» від Київстар.
  2. Завантажити додаток Таксі 838 із App Store чи Google Play та обрати відповідну форму оплати.

Керівник департаменту мобільних фінансових сервісів Київстар Сергій Коптік стверджує, що за останні кілька місяців послугами служби таксі 838 скористались понад 150 тис. абонентів Київстар. Однак банківською карткою оплатили поїздки всього 17% пасажирів.

Читайте також: У Київстарі розповіли, скільки заробляють на одному абоненті

На його думку, українці насторожено ставляться до прив’язування даних карти до мобільних додатків. Сервіс «Смарт-Гроші» дозволяє абоненту забути про введення даних банківської картки онлайн.

«Потенційно сервісом може скористатись понад 150 тис. наших абонентів. Послуга проста та безпечна і не вимагає від пасажира введення особистих даних. Достатньо лише мати потрібну суму грошей на своєму мобільному рахунку», — говорить Сергій Коптік.

На платформі «Смарт-Гроші» розміщено 2 500 сервісів, завдяки яким клієнти здійснили понад 10 млн. транзакцій. Найпопулярніші сервіси: оплата телекомунікаційних послуг та проїзду в громадському транспорті, оплата національних лотерей та товарів і послуг в інтернеті.

Послуга доступна всім абонентам мобільного оператора Київстар в 15 містах України, де працює служба таксі: Вінниця, Дніпро, Дрогобич, Запоріжжя, Київ, Луцьк, Львів, Маріуполь, Одеса, Полтава, Стрий, Суми, Трускавець, Ужгород, Харків.

Читайте також: Наздогнати і перегнати Кенію. Чи вдасться мобільним операторам замінити банки

Як писав «Мінфін», з 1 жовтня мобільний оператор Київстар перевів в архів низку пополярних тарифів серед клієнтів. Замість них з'явилися 4 нові тарифи.

Коментарі - 8

+
0
bonv
bonv
26 грудня 2019, 13:56
#
Сервіс і реклама:)
+
0
bonv
bonv
26 грудня 2019, 13:58
#
МТС Vodafone  - хід у відповідь!:)))
+
0
Sozdatel
Sozdatel
26 грудня 2019, 14:56
#
Оплати через смс 150 грн и 27грн комиссия.. Наш нищий народ так и накинулся, ждите..
+
0
KatyaFiLipchyk
KatyaFiLipchyk
29 листопада 2020, 14:59
#
Нечего себе комиссия. Я несколько раз пользовалась приложением от киевстар, что бы вывести деньги на карту, тоже комиссия была очень большой. Сейчас пользуюсь кошельком Глобал 24, через него дешевле эту операцию провести.
+
0
Італій .
Італій .
26 грудня 2019, 16:47
#
Ету вещь надо было делать лет пять назад. Сейчас СМС умирающий сервис для тех у кого все еще нет смартфона.

Вместо етого Киевстар использовал СМС для замыливания глаз в мошенических схемах воровства денег, например как ето было с услугами Цифровой лаборатории. Ладно они мой смартфон «подписали» на услугу якобы по моему согласию когда я открывал сайт и они впихнули туда свой банер. Они умудрились сделать то же самое с кнопочной древненькой нокией.
+
0
kio
kio
26 грудня 2019, 19:52
#
При чем здесь смс, сразу видно что понятие не имеете о чем речь идет
+
0
Італій .
Італій .
26 грудня 2019, 20:04
#
Прочти заголовок.
+
0
kio
kio
27 грудня 2019, 12:33
#
Заголовок не соответствует описанному, но ты ж заголовок только прочитал
Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися