Мінфін - Курси валют України

Встановити
24 грудня 2019, 19:01

Головне за вівторок: податкова реформа-2020, зниження цін на бензин і на опалення

Рік, що минає, був неймовірно насиченим в плані податкових змін. Кількість зареєстрованих у Верховній Раді законопроектів просто зашкалювала. Але порівняно з тим, що чекає платників податків наступного року, то — лише розминка.

Податкова реформа-2020: ПДФО, ЄСВ та військовий збір об'єднають в один податок

У наступному році депутати мають намір розпочати підготовку до податкової реформи. В першу чергу вирішили взятися за реформування оподаткування доходів громадян. Про це в інтерв'ю «Мінфіну» розповівглава комітету Верховної Ради з питань фінансів, податкової та митної політики Данило Гетманцев.

Суми в платіжках за тепло повинні знизитися до 30% — Гончарук

Кабмін доручив скорегувати «платіжки» за теплову енергію згідно з ринковою ціною на газ. Як повідомив прем'єр-міністр Олексій Гончарук, вже за грудень суми в платіжках мають знижені на 30% — в середньому на 300-400 грн.

В Україні запустили сервіс перевірки е-квитанцій для оплати держпослуг

Кабмін запустив сервіс Check для перевірки квитанцій по оплаті держпослуг. Він дасть змогу відмовитися від паперових квитанцій з мокрою печаткою.

Які акції підготували банки до Нового року

Новорічні розпродажі та акції стартували не лише у торгівельних мережах. Напередодні новорічних свят банки також радують клієнтів спеціальними пропозиціями. Варіанти є і для тих, хто хоче з вигодою розмістити гроші, і для тих, кто планує їх позичити у банка.

АЗС знизили ціни на бензин після зустрічі з Зеленським

Мережеві оператори 24 грудня знизили ціни на бензини і дизельне паливо на 0,5-1 грн за літр. 

Коментарі

Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися