Мінфін - Курси валют України

Встановити
23 грудня 2019, 15:54

Елітні карти для вирішення будь-яких задач

Новорічні свята — період подорожей за кордон. На час святкових подорожей хочеться максимально захистити себе від непередбачених витрат і негативних емоцій.

На допомогу прийдуть карти для мандрівників від monobank — platinum і Iron Bank. Мінфін проаналізував, які у них переваги і чим вони будуть корисні клієнтам за кордоном. Про все по порядку.

Як отримати відразу дві картки преміум-класу

Для любителів престижу monobank пропонує металеву карту Iron Bank. Вона приємна на дотик і вигідна. Ви отримаєте дві карти різних платіжних систем — залізну Mastercard World Elite і віртуальну VISA Infinite. Кожна з них дає свої привілеї і знижки.

Додаток monobank розробники спеціально підлаштували під власників залізних карт. Інакше виглядає навіть іконка програми, можна насолодитися приємними кольорами і новим розділом програми лояльності.

Як отримати карту Iron Bank

Отримати Iron Bank допоможе мобільний додаток і три легких кроки:

1. Заходимо на головний екран

2. Робимо свайп вліво

3. Вибираємо «Замовити залізну карту».

Для клієнтів, які бажають розмістити депозит, в додатку monobank | Universal Bank ви можете випустити і обслуговувати карту абсолютно безкоштовно. Але така карта буде заблокована в разі закриття депозиту. Її завжди можна активувати, оформивши новий депозит. Для безкоштовного випуску карти є умова — відкрити депозит потрібно на строк від 3 до 12 місяців та розміром більше 400 тис. грн або 20 тис. доларів/євро. Якщо депозит не оформляти, то вартість карти Iron Bank — 2 тис. грн, щомісячне обслуговування — 500 грн. Хороша новина – заплатити за карту і її обслуговування можна не тільки за рахунок особистих коштів, а й використовуючи гроші в кредит.

Перша карта без номера

Кожна карта має власні переваги, пропонуючи унікальні можливості і знижки. Не секрет, що і інші банки пропонують карти з набором схожих привілеїв, але за такі задоволення доведеться платити в кілька разів дорожче.

monobank platinum — перша в Європі карта без номера, нанесеного на пластик. Вона дозволяє надійно захистити ваші фінанси. Реквізити карти зберігаються в додатку. Вони сховані від зловмисників, але клієнту їх легко знайти, оплачуючи покупки в інтернеті. До того ж карта стала набагато красивішою без зайвих цифр і з новим дизайном на будь-який смак.

Як отримати карту platinum

Замовити платинову карту, як і металеву, можна в додатку.

Повторюємо три простих кроки: зайти на головний екран додатка monobank, свайпнути вліво і натиснути кнопочку «Замовити платинову карту».

Почекати, поки її виготовлять і доставлять, доведеться всього 6-8 календарних днів.

Найцікавіше, що карта може бути доставлена ​​вам майже до трапу літака. У міжнародному аеропорту Бориспіль встановлена ​​точка видачі карт, де свою карту platinum можна отримати по закордонному паспорту.

Ми так схожі: коли хороше стає кращим

Картки преміум-класу особливо вигідні для ділових людей, які часто їздять за кордон, вирішуючи бізнес-питання, і просто любителів багато подорожувати.

Переваги для власників карт monobank platinum і Iron Bank:

1. Можливість накопичувати милі, здійснюючи повсякденні витрати зі своєї карти.

Iron Bank дарує 20 миль за кожну тисячу гривень в чеку, сплаченому картою. За ці милі можна купити квиток будь-якої авіакомпанії. Ви просто знаходите свою покупку в виписці і погашаєте її вартість накопиченими милями.

2. Програма Lounge Key відкриває безлімітний доступ до бізнес-залів аеропортів по всьому світу, забезпечуючи особливі умови.

Досить показати вашу карту. У лаунж-залі гість може насолодитися релаксом в м'якому кріслі, замовити щось поїсти і інші додаткові послуги. Послуги бувають як платні, так і безкоштовні, а їх набір залежить від конкретного VIP-залу. З картою преміум-класу в вашому розпорядженні буде більше 820 лож в 450 містах по всьому світу.

3. Fast Line без обмежень в зонах вильоту і прильоту дозволить вам проходити митний і паспортний контроль без черг

Завдяки цьому ви забудете, що таке спізнення на літак. Також Fast Line гарантує мандрівникам швидку реєстрацію на рейс і здачу багажу без черги.

4. Можливість знімати готівкові кошти за кордоном без комісії: Iron Bank — сума до 10 тис. Грн на місяць, monobank platinum — до 5 тис. грн щомісяця.

Якщо ви перевищите ліміт зняття грошей, комісія складе 2% від суми готівки. Такий тариф поширюється на всі карти клієнта, в разі оформлення платинової карти.

5. Знижки на готелі Visa Luxury Hotels Collection

6. Знижка 50% на UBER, якщо бажаєте викликати таксі до аеропортів Бориспіль, Жуляни-Київ, або з аеропортів додому

7. Безкоштовна упаковка вашого багажу в аеропорту Бориспіль, у терміналі D

8. Страхування поїздок і захист покупок, якщо оплачуєте товари, житло або квитки картою Visa. Завдяки картам ви отримуєте масу знижок для подорожей, а головне, страховку з покриттям до мільйона доларів.

9. Команда підтримки monobank разом з Mastercard Concierge та консьєрж-службою Visa готова вирішувати ваші будь-які питання дистанційно і, що важливо, абсолютно безкоштовно.

Про консьєрж-службу варто згадати окремо, так як саме вона робить послуги банку по преміум картками персональними і унікальними. Цьому є маса прикладів! Зовсім недавно, в жовтні, власник карти потрапив в неприємну ситуацію. Через прикру випадковість ним була загублена візитниця з банківськими картами в аеропорту Варшави. Найгірше те, що факт пропажі було виявлено уже в Києві! Добре, що клієнт не розгубився і звернувся в консьєрж-сервіс, заздалегідь готуючись до дорогого перевипуску карт. Але пропажа була знайдена! У пошуках взяло участь безліч людей, але тепер карти чекають свого власника в кімнаті знахідок Варшавського аеропорту. Так, доведеться ще раз злітати в Польщу, але зусиллями фахівців банку втрати клієнта були зведені до мінімуму. Дива трапляються!

Як відрізнити Iron від platinum

1. Дизайн карти

Платинові карти виготовлені з пластику і мають три види дизайну. Iron Bank представлений в одному кольорі і зроблений з металу. 16 грамів унікального сплаву сталі й вініру подарують неймовірні відчуття. Сплав, який дозволив працювати і NFC-чіпу.

2. Тарифи

Пільговий період по карті platinum становить до 62 днів, по Iron Bank — 30 днів. Ставка по кредиту в обох карт однакова — 3,1%.

Також, при знятті коштів з карти є відмінності. По картці Iron комісія за зняття кредитних коштів становить 3%, по Platinum — 3,5%. При знятті власних коштів комісія однакова — 0,5% від суми зняття.

Яку б неймовірну подорож ви не планували, карти Iron і platinum забезпечать вам надійний доступ до своїх грошей, зберігаючи при цьому високий рівень безпеки платежів. Комусь цього вже достатньо, але ви точно оціните унікальний набір привілеїв, здатний перетворити будь-яку, навіть пересічну поїздку в подорож класу V.I.P.

Коментарі - 6

+
0
mary27
mary27
23 грудня 2019, 20:54
#
Как всегда пустышка.
''Привилегии'' довольно сомнительные.
Дорогие понты для рисковых пацанов, которым не слабо стать в 4ю очередь ФГВФЛ)

''Айрон кард'' сделан из металла'' — именно этого свойства карточки мне не хватало (ирония).
+
+9
Maksym Pustynnikov
Maksym Pustynnikov
24 грудня 2019, 11:59
#
Платинум не пустышка, если часто путешествуете
+
0
Sozdatel
Sozdatel
24 грудня 2019, 17:02
#
Все верно, тысячей больше, тысячей меньше, зато platinum
+
0
investor13
investor13
25 грудня 2019, 12:25
#
«Элитные карты»? Элитная здесь только iron (и то бестолковая).
А platinum карты - вообще развод
+
0
mary27
mary27
25 грудня 2019, 12:49
#
''Айрон'' железная, ей можно что-то подковырнуть)
+
+15
investor13
investor13
26 грудня 2019, 9:46
#
Да и пиво хрен откроешь - погнётся
Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися