Мінфін - Курси валют України

Встановити
20 грудня 2019, 18:20

Premium Bankers Club v — Non Standard

Ukrsibbank BNP Paribas святкує цього року п’ятиріччя Premium Banking, який працює над створенням виняткових привілеїв для клієнтів банку і налічує в команді 500 преміальних менеджерів.

Premium Bankers Club V став завершальною подією цього року для підведення підсумків. Учасники керувались принципом «think out of the box» при обговоренні тем: як перевищувати очікування клієнтів, як шукати в житті натхнення та мотивацію, як досягати WOW-ефекту в роботі.

Цьогорічну конференцію відкривав Костянтин Лежнін, заступник голови правління з питань роздрібного бізнесу Ukrsibbank BNP Paribas Group. Він розповів про найновіші тенденції та технології у роздрібному бізнесі, такі як open banking та big data, а ще представив команді нового керівника напрямку Premium — Еллу Назаренко.

Про основні досягнення Premium у 2019 році, команду та про нестандартний підхід в обслуговуванні клієнтів розповіли Елла Назаренко та Юрій Шинаровський, менеджер відповідальний за розвиток Premium banking в Ukrsibbank.

Також самі Premium клієнти-нерезиденти стали частиною конференції та приєдналися до промов завдяки відео-зв’язку.

Володимир Шевченко, начальник Департаменту Роздрібного бізнесу, розповів про гейміфікацію в бізнесі та в житті клієнтів. Учасники дізналися, як гра впливає на наше особисте та робоче життя, як ми можемо використовувати гру для досягнення наших цілей.

Давід Мардашев, експерт з продажів та маркетингу у сегменті Luxury, який став резидентом Premium Bankers Club в Ukrsibbank, поділився своїми думками щодо цінностей клієнтів та трендів в їх обслуговуванні.

Також Давід запросив на сцену команду управління дистанційного обслуговування клієнтів, з якими протягом року працював над досягненням wow-ефекту при телефонному та e-mail спілкуванні.

Ярослав Білан, Solution Architect, Director in VISA, розповів про сучасну піраміду потреб вибагливих клієнтів, про конкуренцію з fintech, про персоніфікацію та кастомізацію.

Марина Луценко, менеджер з розвитку бізнесу, практика people advisory services компанії ERNST&YOUNG виступила з темою «сімейна конституція», розповіла про сімейні компанії, підготовку наступників та нові підходи у wealth management індустрії.

Оксана Гошва, засновниця агенцій Hoshva PR&DGTL, DOT_DOT innovation, викладачка менеджменту інновацій, а ще марафонка, що пробігла 4 мейджори розповідала про фестиваль Burning Man, про культуру дарування ДНК інноватора. Після її виступу половина аудиторії почала шукати квитки до пустелі Black Rock.

Родіон Сорокін, сервіс дизайнер та партнер DOT_DOT Innovation, повернув аудиторію до реальності та поговорив про customer experience, побудову customer journey, про прототипування та тестування продуктів і послуг.

Після обідньої перерви,  менеджери мали можливість відчути себе справжніми майстрами гри на перкусійних інструментах.
І вже за пів години, колеги з усіх куточків України злились в єдиному ритмі барабанів, що створювало чудову атмосферу командної роботи.

Владислав Грезев, ліцензіат та куратор TEDxKyiv, засновник та СЕО Lobby X, поділився історією успіху TEDx в Україні, про різноманітні проекти та конференції, в яких він зараз приймає участь. Конференція цього року також була дещо схожа на TEDx, адже спікерів було досить багато і вони мали вкластися у 20-ти хвилинні виступи.

Андрій Ногін, продюсер телепроекту Світське життя та співзасновник JetSetter.ua, закликав нас активніше співпрацювати з зірками шоу-бізнесу та opinion-лідерами, запевнив, що вони набагато ближчі до нас, ніж ми іноді думаємо та розкрив нам деякі секрети закулісного життя. А ще тепер  менеджери знають, куди потрапляють після зйомок капелюшки Каті Осадчої.

Інга Андрєєва, генеральний директор компанії MasterCard в Україні, запросила на сцену керівника департаменту роздрібних продажів Ukrsibbank BNP Paribas Group Володимира Шевченко для вручення п’ятої поспіль нагороди від MasterCard за кращий Premium banking «Premium Care».

Анжеліка Волик презентувала менеджерам наступний етап мотиваційної програми «Premium Challendge» на 2020 рік.

Наталя Байдала, директор з маркетингу Mastercard в Україні, розповіла про цікаві соціальні проекти компанії, про тенденції розвитку карткового бізнесу та показала дуже емоційні відео про звернення до сімейних цінностей клієнтів та про приємні несподіванки, які може створити компанія для клієнтів.

Andre Tan (саме він створив дизайн Premium-атрибутів наших менеджерів) звернувся до команди з відео повідомленням, в якому розповів про важливість наявності в гардеробі дизайнерських речей та про те, як бути стильним в діловому житті.

Продовжуючи тему одягу та стилю, під час заходу була представлена ексклюзивна колекцію POLO, котра створена Premium Ukrsibbank в тандемі з брендом Aviatsiya Halychyny. Дані поло є ексклюзивними, виготовлені в лімітованій кількості та отримати їх зможуть тільки 100 найкращих Premium менеджерів у 2020 році.

В цей день у соціальних мережах учасників конференції було так багато яскравих шкарпеток, краваток та цікавих аксесуарів.

Наступним етапом заходу стало підведення підсумків Best Practicies змагання, суть якого полягала у створенні найприємніших сюрпризів для клієнтів силами персональних менеджерів. Усі мали змогу проявити креатив у роботі та приємно здивувати клієнта, а найкраща ідея принесла своїй авторці чек на подорож Україною.

Завершальне слово було надано Голові правління Ukrsibbank BNP Paribas Group, Філіпу Дюмелю. Він підвів підсумки року, що закінчується, та поділився стратегією банку на майбутнє.

Феєрією вечора стало щорічне нагородження та відзначення нових Premium Ambassadors та Premium Masters — менеджерів, які працюють в проекті більше трьох років.

Завдяки партнерам вечора — MasterCard та Jack Daniels — для учасників було створено спеціальні локації для відпочинку. Одна з них стала міні-копією бізнес-зали, де можна було перевірити, як саме надаються аеропортові сервіси власникам преміальних карток. Також менеджери мали можливість виграти різноманітні тревел-подарунки та скуштувати коктейлі у імпровізованому кабінеті.

Коментарі

Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися