Мінфін - Курси валют України

Встановити
18 грудня 2019, 17:40

Таскомбанк спільно з GetMarket розвиватиме проекти відновлюваної енергетики в Україні

Таскомбанк та GetMarket розпочали спільну роботу в рамках онлайн-платформи для багатосторонньої підтримки підприємств, які є гравцями ринку відновлюваної електричної енергії в Україні.

ТАСКОМБАНК спільно з GetMarket розвиватиме проекти відновлюваної енергетики в Україні

GetMarket є незалежною платформою для підтримки сталого розвитку галузі відновлюваної енергетики, а також самоорганізації та самоконтролю учасників ринку.

«Ця ініціатива поєднує водночас кілька важливих аспектів. Найперше — це соціальна складова: підтримка впровадження проектів, діяльність яких направлена на вирішення глобальних кліматичних проблем та збереження чистоти навколишнього середовища. А також фінансування бізнесу в галузі відновлюваної енергетики», — підкреслив Андрій Кудінов, заступник директора департаменту по роботі з VIP-клієнтами енергетичного та ГМК напрямку Таскомбанку.

«Раді, що Таскомбанк розділяє наші цінності і як соціально та економічно відповідальний бізнес підтримує посилення енергетичної безпеки країни та захист довкілля. Ми впевнені, що наша співпраця допоможе українському ринку відновлюваної енергетики вийти на новий якісний рівень», — зазначив Максим Бабаєв, СЕО GetMarket.

Коментарі

Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися