Мінфін - Курси валют України

Встановити
17 грудня 2019, 19:00

Головне за вівторок: звіт НБУ про фінстабільність, банкомати без карт та чому гривні ніщо не загрожує

Цього року вітчизняна фінансова система зіштовхнулась із рядом викликів. Гривня несподівано почала зміцнюватися, навколо Приватбанку продовжуються судові суперечки, а інші держбанки не надто наблизились до приватизації.

НБУ стурбований надзвичайно високими темпами споживчого кредитування. Готує обмеження

Споживче кредитування зростає надзвичайно високими темпами близько 30%. Тому Національний банк з 2021 посилить вимоги до капіталу банків з істотною часткою споживчих кредитів. Про це йдеться у новому «Звіті про фінансову стабільність».

Як зміцнення гривні вплинуло на попит на первинному ринку нерухомості

Попит на житло цього року достатньо високий і стійкий. У другому півріччі спостерігаэться невелике скорочення попиту, на що вплинуло зміцнення гривні. Про це йдеться у звіті НБУ про фінансову стабільність.

NFC: Ощад запустив банкомати, в які не треба вставляти картку

Ощадбанк запустив банкомати, у які не треба вставляти карту.

Гончарук: Бензин має подешевшати на 2 гривні

Зниження цін на паливо в Україні на тлі зміцнення курсу гривні відбувається значно повільніше, ніж могло би бути. Причини — дуже низька конкуренція на ринку, а також тіньові заправки. Про це заявив прем'єр-міністр Олексій Гончарук.

Що буде з Приватом у разі перемоги Коломойського. Дії НБУ

Якщо держава програє апеляцію екс-власнику Приватбанку Ігорю Коломойському про законність націоналізації, Нацбанк визнає Приват неплатоспроможним. Про це під час презентації грудневого звіту регулятора про фінансову стабільність повідомила заступник голови НБУ Катерина Рожкова.

Коментарі

Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися