Мінфін - Курси валют України

Встановити
16 грудня 2019, 17:00

SmartFin.UA відтепер у Бізнес-каталозі ТАС24 Бізнес

Таскомбанк додав новий класний сервіс нарахування заробітної плати та кадрового обліку до Бізнес-каталогу ТАС24 Бізнес — SmartFin.UA. І для своїх клієнтів супер-бонус — 20% знижки назавжди!

SmartFin.UA відтепер у Бізнес-каталозі ТАС24 Бізнес!

Програма має найширший на ринку функціонал для нарахування заробітної плати. Всього за кілька кліків ви можете налагодити процес розрахунку зарплати, авансу, податків, відпускних, лікарняних, декретних, індексації, побудувати будь-які графіки роботи з урахуванням вимог трудового законодавства до норм тривалості робочого часу, автоматично заповнити кадрові документи та сформувати звіти. Робота з сервісом SmartFin.UA відбувається у форматі підписки зі щомісячною оплатою.

Вам не потрібно встановлювати жодних програм на комп’ютер, адже всі процеси відбуваються в хмарному середовищі. Завдяки цьому працювати з програмою можна з будь-якого пристрою в будь-який час і з будь-якого куточку світу.

Заходьте в Бізнес- каталог ТАС24 Бізнес, знаходьте SamrtFin.UA і нараховуйте зарплату легко, зручно і за ексклюзивною ціною!

Коментарі

Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися