Мінфін - Курси валют України

Встановити
13 грудня 2019, 18:50

Восток Банк — постійний партнер культурних заходів

Одним із основних напрямків діяльності Восток Банка є підтримка мистецтва та важливих культурних подій в Одесі та інших містах України.

За цей рік Восток Банк став партнером багатьох заходів культурного спрямування, а саме: виступив спонсором п’ятого міжнародного музичного фестивалю «Золоті скрипки Одеси», став партнером KharkivMusicFest, музичного фестивалю в Харкові. За підтримки Восток Банку влітку в Одесі відбувся шостий міжнародний музичний фестиваль Black Sea Music Fest. Нещодавно банк підтримав прем’єру одеської комедійної вистави за мотивами творів Жванецького «Одесская свадьба».

На День Вчителя колектив Восток Банку подарував одеським викладачам концерт Національного Одеського симфонічного оркестру під керуванням Народного артиста України, головного диригента Хобарта Ерла. Також в цьому році за підтримки Восток Банку в Україні вперше відбувся концерт «Симфонія №7 Кшиштофа Пендерецького».

«Восток Банк бачить у своєму стратегічному розвитку підтримку культури України. У зв’язку з цим, банк завжди приймає участь в організації заходів, пов’язаних з класичною музикою, театральною та інтелектуальною діяльністю. Ми впевнені, що така стратегія допоможе підняти культурній рівень українців й таким чином допоможе соціальному розвитку та прогресу в суспільстві», – відмітив Голова Правління Восток Банку Вадим Мороховський.

Коментарі

Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися