Мінфін - Курси валют України

Встановити
13 грудня 2019, 11:46

Електронна лотерея від Універсал Банку — піймай свою удачу

Роль банків в житті людини з часом ставатиме все більш значущою. Вони вже давно вийшли за рамки просто фінансових установ і перетворилися в якомусь роді в хороших помічників, а то і надійних друзів. А від друзів прийнято отримувати позитивні емоції або подарунки, особливо в період різдвяно-новорічних свят. Універсал Банк подбав про приємні сюрпризи для своїх клієнтів.

Нагадаємо, Банк запустив електронну лотерею, в якій можна виграти бонусний відсоток до вкладу або фіксовану суму грошей. Так ось, увага (!), надбавку до депозиту до 5% вже отримали понад 500 клієнтів, а грошових винагород до 1 000 грн виплачено на суму понад — 200 000 грн. І це ще не все. Акція Універсал Банку в самому розпалі, і кількість щасливчиків, які отримують + 5% до депозиту або грошовий приз, зростає з кожним днем. Ви також можете легко і швидко до них приєднатися, виконавши прості умови.

Як взяти участь в «Електронній лотереї»

1. На сторінці банку пройдіть реєстрацію, вказавши фінансовий номер телефону і дату народження.

2. Оберіть одну з шести карт, які з'являться на екрані. Під кожною картою прихований приз. Це може бути:

  • грошову винагороду в розмірі 200,00 грн, 500,00 грн або 1000,00 грн;
  • додатковий бонус до депозиту: + 5%, + 3%, + 1%, + 0,75%, + 0,5%, + 0,25% річних.

Який приз випав саме вам — ви миттєво дізнаєтеся, з екрану смартфона або комп'ютера.

3. Оформіть гривневий депозит Терміновий з поповненням у відділенні банку або за допомогою чат-бота месенджера Telegram.

4. Насолоджуйтесь накопиченням і примноженням коштів.

Слід зазначити, що депозит, який бере участь в акції, сам по собі вже дозволяє накопичувати кошти на вигідних умовах. Відкривши депозит на суму від 10 000 грн на термін 3, 6 або 12 місяців, вкладник отримує 16,5%, 16,75% і 17% річних відповідно.

Особливістю депозиту є можливість поповнення вкладу. Мінімальна сума для внесення коштів у відділенні становить від 5 000 грн, в інтернеті — 1000 грн.

Крім цього, доступна опція капіталізації відсотків. За бажанням клієнта, сума відсотків може не виплачуватися на карту, а приєднуватися до суми депозиту. Це робить вклад максимально вигідним, оскільки ця опція помітно збільшує відсотковий дохід.

Можливість відкрити на вигідних умовах депозит, до якого ще й додаються грошові призи і бонуси, випадає виключно рідко. Таким шансом однозначно варто скористатися.

Зробіть собі подарунок, забезпечте додатковий щомісячний дохід і позитивні емоції з Універсал Банком!

Коментарі

Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися