Мінфін - Курси валют України

Встановити
6 грудня 2019, 18:44

Правекс банк дарує святкову ставку 0,01% на Європейський персональний кредит для втілення мрій

Правекс банк, банк міжнародної фінансової групи Інтеза Санпаоло, запровадив Європейський персональний кредит на суму до 1 млн грн, на будь-які цілі, без застави, без зайвих платежів та умов, за пільговою ставкою 0,01% в період з 1 грудня 2019 по 29 лютого 2020 року. Головною умовою встановлення пільгової ставки є видача кредиту до 31 грудня 2019 року. Починаючи з 1 лютого 2020 року – процента ставка встановлюється згідно обраного клієнтом кредитного продукту, причому з найнижчою ставкою від 18,99%.

Європейський персональний кредит – це кредит готівкою, з можливістю отримати кошти до 1 млн грн без необхідності оформляти заставу, на найпривабливіших на ринку умовах для тих, хто вміє заробляти і витрачати гроші, хто не відкладає життя на завтра. Це кредит для тих, хто бажає інвестувати у покращення житла або відремонтувати квартиру чи будинок, оплатити навчання дітей за кордоном, купити вживане авто, або рефінансувати дорогі кредити членів родини в інших банках.

Як зауважив Семен Бабаєв, заступник голови правління, керівник головного управління роздрібного бізнесу Правекс банку: «Наш кредит суттєво відрізняється від інших пропозицій на ринку. Ми зробили виклик для ринку. Для розуміння – при оформленні кредиту за ставкою 0,01% на 2 місяці клієнт зменшить переплату у відсотках на 6 416,40 грн, або на 6% від загальної суми відсотків при кредитуванні на 5 років на суму 200 тис грн зі ставкою 18,99% річних».

Коментарі

Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися