Мінфін - Курси валют України

Встановити
29 листопада 2019, 10:01

Добрі справи компанії Ізі Кредит

Компанія Ізі Кредит (ТМ iCredit) являється небанківською фінансовою компанією, частиною міжнародного холдингу MFG, та займає лідерську позицію на українському ринку споживчого кредитування фізичних осіб на протязі 11 років.

iCredit завжди підтримувала соціально-направлені ініціативи, а в цьому році може впевнено заявити про себе, як соціально-відповідальна компанія.

«Цієї весни, ми вперше прийняли участь у благодійному «27-му Пробігу під каштанами», зібрані благодійні кошти з котрого призначені для Науково-практичного Центру дитячої кардіології та кардіохірургії при Міністерстві охорони здоров'я України. Там ми і познайомились ближе з Центром дитячої кардіології та кардіохірургії, та проявили ініціативу підтримати «доброю справою» наше майбутнє – дітей, які мають вродженні проблеми з серцем.

До Дня захисту дітей для розважальної кімнати одного з відділень Центру дитячої кардіології та кардіохірургії подарували телевізор – як з'ясувалось, дуже цінний подарунок для юних пацієнтів та їх батьків, а для самих маленьких – актуальні для них подарунки.

Дізнавшись про те, як живе та працює Центр дитячої кардіології та кардіохірургії, скільки рятує життів кожного дня, ми просто не змогли залишитись осторонь. В листопаді ми придбали та передали відділенню інтенсивної терапії для післяопераційних хворих апарат для плазмоферезу ГЕМОС-ПФ.21. В Центрі був один такий, але лише для самих маленьких. Новий апарат допомагає очищувати та переливати кров у пацієнтів від 4-5 років, і тому його можна використовувати для більшого кола пацієнтів.» – говорить генеральний директор ТОВ «Ізі Кредит» Світлана Кульоміна.

ДУ «Науково-практичний медичний центр дитячої кардіології та кардіохірургії МОЗ України» – єдиний в Україні медичний заклад, де дітей з вродженими вадами серця оперують з перших годин життя. Щорічно десятки тисяч дітей зі всієї України мають можливість отримати консультативну, кардіологічну та кардіохірургічну допомогу. Всі операції та обстеження для українських дітей – безкоштовні.

Щороку в Україні народжується близько 4000 дітей із вродженими аномаліями серцево-судинної системи, 30-40% з них знаходяться в критичному стані з перших днів та місяців життя. Без хірургічного втручання 42% пацієнтів помирає у дитячому віці (до 18 років). Щорічно в Центрі проводиться понад 3000 оперативних втручань.

Кожного дня зі всіх регіонів України в Центр поступають хворі діти, які потребують невідкладної медичної допомоги. У зв'язку з цим, Центр разом з іншими соціально-відповідальними організаціями постійно проводить благодійні акції зі збору коштів для закупівлі або ремонту обладнання.

Світлана Кульоміна: «Сподіваємось, що наш приклад благодійності надихне багатьох та у нас в країні з'явиться більше соціально-відповідальних компаній, як Ізі Кредит».

Коментарі

Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися