Мінфін - Курси валют України

Встановити
25 листопада 2019, 17:00

3 дні до FinRetail 2019. Про що ще будуть говорити експерти і учасники конференції

Цієї п'ятниці, 29го листопада відбудеться масштабна, практична конференція лідерів фінансового роздрібу — FinRetail 2019.

2 потоки, 40 спікерів та понад 400 учасників зберуться в Києві для обговорення найгарячіших і актуальних тем галузі.

Віце президента і керівник бізнесу Private Banking & Individual Banking Expobank, доктор економічних наук, МВА, професор Бізнес Школи Міжнародний Інститут Менеджменту — Олексій Александров, розповість про вимоги та очікування клієнтів — власників великого приватного капіталу до цифрових технологій і рішень, а також про формування лояльності в епоху четвертої промислової революції.

Про те, як домогтися стабільності скорингу і забезпечити максимальну безпеку в роботі з персональними даними дізнаємося від CEO компанії MyCredit — Дмитра Стензі.

Приклади існуючих продуктів лояльності на банківському ринку і чому точкові рішення «для галочки» — це більше про витрати, а не про прибуток розглянемо з співзасновником компанії Solanteq Павлом Малишевим.

Як стати улюбленим брендом для клієнта і чи існує панацея від хейтерства розповість комерційний директор moneyveo — Максим Параска.

Чи є шанси у класичного банку пройти в fintech? Як знаходити і завойовувати нові ніші конкурувати з великими банками і Фінтех компаніями поділиться Голова Правління Конкорд банк — Юрій Задоя.

Про мистецтво інтеграції в екосистему клієнта, а також про те навіщо створювати додаткову цінність вашої пропозиції розповість комерційний директор TSi (CRM & BPM) — Вікторія Омельченко.

Керівник відділу маркетингу PSP Platon Гела Слюсарчук виступить в потоці МФО з темою: «Money Journey: конверсія, ефективність і розрахунок тарифу». Основні тези, про які буде говорити спікер:

  • Конверсія верифікації має величезний вплив на фінансовий результат.

  • Тариф сам по собі не означає нічого.

  • Витрати на погашення завжди треба вважати на рівні «омніканальності».

До того ж, компанія пропонує взяти участь в конкурсі і виграти круті світшоти і пауербанкі-блокноти від PSP Platon! Компанія PSP Platon є щорічним спонсором FinRetail і займає лідируючу позицію в обслуговуванні мікрофінансового сектора України.

Окрім насиченої інформаційної програми учасників чекає:

  • Авторський майстер-клас на тему «Як уникнути емоційного вигорання на роботі» від бізнес- тренер, гештальт — терапевта, актора і викладач театр-студії імпровізації «Чорний Квадрат» — Олександра Олешко;

  • Доступ до презентацій всіх експертів конференції;

  • Інтерактивна демо-зона — 15 стендів;

  • Розіграш подарунків;

  • Повний фотозвіт з місця подій;

  • Якісний нетворкінг і невимушена атмосфера для налагодження ділових зв'язків;

  • Смачна кава non-stop;

  • Вишукана кухня, напої

Більше про програму та умови участі на сайті.

Організатор конференції компанія BankOnline.

Місце проведення: Київ, пр. Степана Бандери, 23, Pochayna Event Hall

Захід проходить за підтримки асоціацій: банків НАБУ, фінансових компаній ВАФК, платіжних систем UAPS, страхових компаній УФC і ІТ-компаній — IT Ukraine Association; а також медіа-партнерів: Minfin.com.ua, Finance.ua, UaNews, PaySpaceMagazin, ФУЕТЕ, Work.ua, Forinsurer

Коментарі - 1

+
0
Qwerty1999
Qwerty1999
25 листопада 2019, 22:14
#
От Монобанка никого не будет - печалька...
Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися