Мінфін - Курси валют України

Встановити
19 листопада 2019, 10:19

Apple Pay стає доступним держателям карток KredoBank

Легкий, захищений та індивідуальний платіжний інструмент

Віднині держателі карток Mastercard, випущених KredoBank, отримали можливість користуватися Apple Pay — легким, захищеним та індивідуальним платіжним інструментом, який повністю змінює сферу мобільних платежів, пропонуючи швидкість та зручність.

Безпека та конфіденційність лежать в основі Apple Pay. Коли ви додаєте кредитну або дебетову картку в Apple Pay, сам номер картки не зберігається ні у пристрої, ні на серверах Apple. Натомість, присвоюється унікальний номер облікового запису пристрою, який шифрується і в захищеному режимі зберігається у чипі «Безпечний Елемент» вашого пристрою. Кожна транзакція авторизується завдяки унікальному одноразовому секретному коду, який генерується динамічно.

Apple Pay дуже просто налаштувати: клієнти Кредобанку можуть додати кредитну чи дебетову картку через додаток Wallet. У магазинах розраховуватися за допомогою Apple Pay можна з iPhone SE, iPhone 6 і пізнішими моделями, а також з Apple Watch.

Apple Pay дозволяє дуже просто здійснювати покупки у додатках і на веб-сайтах одним дотиком пальця до Touch ID або подвійного кліка бокової кнопки, а також глянувши на iPhone X для підтвердження операції через Face ID. Тепер більше немає необхідності вручну заповнювати довгі реєстраційні документи з контактними даними або повторно вводити дані про доставку і виставлення рахунку. При оплаті покупок у додатках або в Safari, Apple Pay працює на iPhone 6 і новіших моделях, а також на iPad Pro, iPad Air 2, iPad mini 3 і новіших моделях. Ви також можете користуватися Apple Pay в браузері Safari на будь-якому Mac не старше 2012 року випуску зі встановленою на комп’ютер системою macOS Sierra, підтверджуючи при цьому платіж зі свого iPhone 6 або новішої моделі, або ж безпосередньо з Apple Watch, а також дотиком пальця до Touch ID на нових MacBook Pro.

Детальніше про Apple Pay читайте на сайті.

Детальніше як налаштувати Apple Pay.

Як підключити Apple Pay.

Коментарі

Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися