Мінфін - Курси валют України

Встановити
19 листопада 2019, 16:19

Зменшення ставок за вкладами не вплинуло на обсяги депозитного портфеля Укрексімбанку

Начальник Управління організації та супроводження роздрібного бізнесу державного Укрексімбанку Вікторія Грецька:

Враховуючи стратегію НБУ, спрямовану на поступове зменшення облікової ставки та з метою забезпечення сталого економічного зростання і збереження фінансової стабільності в Україні для подальшого доступного банківського кредитування, Укрексімбанк також поступово знижує розмір процентних ставок за вкладами фізичних осіб. При цьому умови депозитних вкладів залишаються привабливими для того, щоб не тільки зберегти гроші, а й отримати прийнятний додатковий дохід.

Банківський сектор продовжує працювати прибутково, а стабільна економічна ситуація та зміцнення національної валюти підкріплюють довіру вкладників. Можемо відзначити, що з початку року в Укрексімбанку відбувається послідовний приріст вкладів фізичних осіб у всіх валютах.

У першу чергу надійність державного банку зумовлює той факт, що значна частина вкладників оформлюють депозити на великі суми, які перевищують розмір гарантованої суми відшкодування ФГВФО. Так, на 1 листопада 2019 р. депозитний портфель фізичних осіб Укрексімбанку більш ніж на половину складається з вкладів на суму понад 500 тисяч гривень.

Широкий асортимент вкладів Укрексімбанку дає можливість обрати оптимальний для клієнтів вид депозиту на будь-який потрібний строк, у чотирьох валютах. Для зручності вкладників на сайті банку впроваджено депозитний калькулятор з можливістю порівняти вклади, щоб обрати той, який найкраще підходить за умовами та дохідністю.

Також при розміщенні депозиту на суму від 100 тисяч гривень вкладники мають можливість оформити за 1 гривню преміальні безконтактні картки платіжної системи Mastercard. З преміальними платіжними картками Укрексімбанку клієнти можуть не тільки отримувати відсотки, а й залежно від класу картки користуватися широкими перевагами та можливостями по всьому світу. Це, зокрема, додаткові зручності в аеропортах, страхування подорожуючих, консьєрж-сервіс, особливі умови з прокату автомобілів, знижки та інші спеціальні пропозиції від платіжних систем.

Детальну інформацію можна дізнатися на сайті Укрексімбанку та у філіях і відділеннях по всій Україні.

Коментарі

Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися