Мінфін - Курси валют України

Встановити
6 листопада 2019, 16:31

Універсал Банк проводить миттєвий онлайн-розіграш для своїх вкладників

У інвестицій та гарного настрою набагато більше спільного, ніж може здатися на перший погляд. Сучасний банк — це вже не мармурові колони, важкі двері і суворі менеджери. Сьогодні банки прагнуть бути відкритими фінансовими установами, які не просто надають якісні фінансові послуги, але також дарують позитивні емоції клієнтам. Такий підхід стає нормою. Взаємодія з банківськими продуктами і сервісами має бути для клієнтів простою, зрозумілою, і залишати позитивні враження. На цьому будують свою конкурентну політику провідні фінансові групи світу!

Як підняти собі настрій в похмурий осінній день? Займіться своїми фінансами! Відкрийте рахунок, розмістіть депозит, зробіть грошовий переказ — це повинно бути не тільки просто, але й весело! Це можливо з Універсал Банком, який продовжує дарувати своїм клієнтам гарний настрій.

Нагадаємо, що не так давно Універсал Банк повідомляв про додаткову дохідність до депозитів з нагоди «Хелоуіну». Цього разу банк запропонував своїм вкладникам стати учасником електронної лотереї, в якій можна виграти як фіксовані грошові суми, так і додаткові відсотки дохідності до депозиту.

Безпрограшний варіант

Деякі люди не вважають себе азартними і не беруть участі в лотереях, так як вважають, що пощастить лише одиницям. Але в даному випадку ми маємо справу з приємним винятком! Електронна лотерея від Універсал Банку — безпрограшна! І справді, навіщо радувати одних клієнтів і розчаровувати інших? Позитивні емоції будуть забезпечені всім!

Як стати учасником акції «Електронна лотерея»

1. З 6-го листопада 2019 року до 17 січня 2020 року вказати на сайті банку дату свого народження і фінансовий номер телефону.

2. Обрати одну з шести карт, які з'являться на екрані. Виграти можна лише один приз. Кожна карта приховує певну винагороду. Варіанти такі:

  • грошовий приз у розмірі 200 грн, 500 грн або 1 000;
  • додатковий бонус до відсоткової ставки за вкладом: + 5%, + 3%, + 1%, + 0,75%, + 0,5%, або + 0,25% річних.

3. Оформити депозит у відділенні Універсал Банку або за допомогою чат-бота месенджера Telegram — @UniversalBank_Bot. Відкрити вклад необхідно протягом 30 днів після реєстрації, але не пізніше 17-го січня 2020 року.

Додатковий бонус приплюсується до базової відсоткової ставки в момент оформлення вкладу. Грошовий приз виплачується після розміщення коштів на депозиті, але не пізніше 10-го числа наступного місяця. Наведемо приклад: якщо депозит відкритий в листопаді, то вкладник отримає свої 200, 500 або 1 000 гривень до 10 грудня. Всі результати онлайн-розіграшу з'являться на сайті банку до 1 лютого 2020 року.

Варто зазначити, що депозит, який бере участь в акції, сам по собі вже є вигідним інструментом розміщення вільних коштів. Йдеться про гривневий депозит на суму від 10 тис. грн на термін 3, 6 або 12 місяців. Ставка в залежності від терміну розміщення становить 16,5%, 17% і 18% річних. Особливістю депозиту є можливість поповнення вкладу та опція капіталізації відсотків.

Депозит, що дозволяє накопичувати кошти на вигідних умовах, до якого дають грошові призи і бонуси — такий шанс не варто упускати. Зробіть собі подарунок, забезпечте додатковий щомісячний дохід і позитивні емоції з Універсал Банком!

Коментарі

Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися