Мінфін - Курси валют України

Встановити
1 листопада 2019, 19:11

Головне за тиждень: зняття обмежень на купівлю валюти і відповідальність за незаконне збагачення

З 5 листопада українці зможуть купувати валюту та банківські метали на будь-яку суму. Денний ліміт у 150 тис. грн через касу банку, фінансової установи або в системах онлайн-банкінгу скасовано.

Що змінить скасування ліміту на купівлю валюти населенням (відео)

Експерт «Мінфіну» Олексій Козирєв розповідає, як вплине на курс скасування обмежень на купівлю валюти для фізосіб, про яке цього тижня повідомили в НБУ.

Верховна Рада проголосувала за повернення до Кримінального кодексу статті, яка передбачає покарання за незаконне збагачення.

Як відкрити пункт обміну валют і скільки на цьому можна заробити

Обмін валют – прибутковий бізнес при будь-яких економічних умовах. Відкриття обмінника обійдеться в залежності від регіону та якості обладнання від 110 тис. грн до 370 тис. грн., і порівняно швидко окупитися.

Новий рекорд: банки збільшили прибуток в 4,4 раза

За січень-вересень платоспроможні банки отримали 48,35 млрд гривень чистого прибутку, що в 4,4 раза більше, ніж за аналогічний період 2018 року (10,9 млрд гривень). Про це йдеться в повідомленні НБУ.

Олег Гороховський: Банкірів ніхто не любить

Класичні банки втрачають клієнтів. Замість консервативних стратегій, ринок підкорюють технології, простота і емоції. Співзасновник monobank Олег Гороховський розповів «Мінфіну» про секрети успіху фінтех-проекту, його нові продукти, конкуренцію і плани на майбутнє.

Ощадбанк знижує ставки за депозитами фізосіб

Ощадбанк знижує відсоткові ставки в діапазоні від 0,25 до 0,5 відсоткових пункти за депозитами фізичних осіб у гривні та доларах США. Про це повідомила прес-служба держбанку.

Депутати вирішили підвищити ліміти для ФОПів. Законопроект внесли в Раду

Депутати фінансового комітету Верховної Ради зареєстрували законопроект, що підвищує ліміти трьох груп ФОПів.

Розмір військового збору можуть встановити від 0,5% до 10%

Депутати пропонують диференціювати ставку військового збору залежно від рівня середньомісячного доходу громадян. Про це йдеться в законопроекті №2252-1, який вже зареєстрований в Раді.

Данія дозволила РФ будувати «Північний потік-2». Що кажуть у Нафтогазі

Данське енергетичне агентство надало російському «Газпрому» дозвіл на будівництво «Північного потоку-2».

Куди вкласти мільйон: 5 варіантів

«Мінфін» продовжує цикл публікацій про інвестування. Цього разу ми вирішили розібратися, куди можна вигідно вкласти 1 мільйон гривень.

Коментарі

Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися