Мінфін - Курси валют України

Встановити
1 листопада 2019, 17:50

Восток Банк спільно з Mastercard влаштували преміум-вечір для постійних клієнтів

Преміум-вечір під назвою «Art of privileges» відбувся в Києві, в центрі М17, який активно популяризує та підтримує розвиток сучасного українського мистецтва. У просторих залах галереї нерідко проходять виставки та різноманітні мистецькі заходи.

На цій зустрічі запрошені гості в неформальній обстановці спілкувалися з керівництвом Восток Банку і Mastercard. Представники Mastercard розповідали клієнтам банка про те, які переваги мають преміальні картки, і як зручно ними користуватись. Всі присутні могли взяти участь у розіграші приємних призів від Восток Банку і Mastercard, зробивши оплату на 1 копійку картою Восток Банку зі свого смартфону.

Розважали гостей вечора фуршетом з різноманітними делікатесами та дегустацією елітних сортів віскі від Le Silpo. Головним подарунком вечора для присутніх гостей стала ексклюзивна лекція директора академії Chanel Давида Мордашева та музичний джазовий виступ українського гурту Музо:Muzo.

«Ми з гордістю говоримо про те, що зараз преміальні картки та інноваційні послуги, які пропонує Восток Банк сумісно з Mastercard, дозволяють нашим клієнтам привілейовано та комфортно подорожувати, швидко та зручно розраховуватись та залишатись на зв’язку з банком з будь-якої точки світу. Для нас найважливішою метою є комфорт наших клієнтів», — наголосив Голова Правління банку Восток Вадим Мороховський, який подякував клієнтам і друзям банку за довіру протягом багатьох років.

Коментарі

Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися