Мінфін - Курси валют України

Встановити
1 листопада 2019, 18:13

Private Banking ОТП Банку кращий в Україні за версією Global Private Banking Awards 2019

Згідно престижного міжнародного рейтингу Global Private Banking Awards 2019, який щорічно проводить авторитетне видання The Banker і Professional Wealth Management (PWM) у Лондоні, Private Banking ОТП Банку (Україна) визнаний кращим в номінації «Best Private Banking in Ukraine».

Міжнародні експерти вже другий рік поспіль високо оцінюють досягнення Private Banking в Україні щодо впровадження інноваційних підходів та реалізації актуальних рішень для клієнтів цього сегменту.

У своїй роботі ОТП Банк дотримується кращих світових практик в обслуговуванні заможних клієнтів. Private Banking від ОТП Банку – це завжди підвищений рівень комфорту, безпеки та конфіденційності. А персональні менеджери – це професійні особисті консультанти з усіх питань клієнтів банку у цьому сегменті. Саме тому сервіс користується популярністю серед клієнтів, а міжнародні рейтинги гідно оцінюють кропітку роботу в сегменті послуг для заможних клієнтів.

«Best Private Banking in Ukraine 2019» – це ще одне підтвердження вірного вибору наших клієнтів. А приналежність до міжнародної групи та дотримання високих європейських стандартів, як і наявність в Україні інших фінансових компаній групи, забезпечує клієнтам значні переваги, додаткові гарантії та стабільність», – зазначила Вікторія Мислива, керівник напрямку Private Banking АТ «ОТП Банк».

На сьогодні для обслуговування клієнтів сегменту Private Banking відкриті відділення в обласних центрах України – в Києві, Дніпрі, у Львові, Одесі, в Харкові та Запоріжжі.

Більш детальну інформацію можна дізнатися на сайті.

Коментарі

Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися