Мінфін - Курси валют України

Встановити
28 жовтня 2019, 9:06

Кар’єра у банківській сфері: яким має бути резюме, щоб отримати роботу мрії

Спочатку ти працюєш на ім’я, потім ім’я – на тебе. Так працювала заліковка під час навчання, так працює і резюме в кар’єрі. Аркуш А4 з інформацією про ваші навички та досягнення в роботі може забезпечити вам місце під сонцем або залишити в тіні. Адже роботодавець заочно знайомиться з вами саме через резюме/CV, яке презентує вас і показує, який ви професіонал.

Іншими словами, резюме – це візитівка, яка прокладає шлях до вашої кар’єри. Універсальних CV не існує, як і єдиних достовірних правил його складання, що підходять абсолютно всім. Краще за все кастомізувати резюме під свої бажання та професію, прописати ціль і головні досягнення, не проігнорувати оформлення – і вас помітять та оцінять. Пам’ятайте: у середньому рекрутер витрачає на перегляд одного резюме всього 5-10 секунд.

Скласти вдале резюме – тільки півсправи. Щоб знайти роботу мрії та отримати ту саму пропозицію, потрібно розмістити його на hh.ua | grc – сайті з пошуку роботи, на якому шукають співробітників понад 76 тисяч українських та міжнародних компаній. Адже job-портали були і залишаються головним ресурсом, на якому українці знаходять роботу, а більше 70% роботодавців знаходять персонал. HR кожного другого – робить це за допомогою hh.ua | grc.

Перед розміщенням на сайті усі резюме в базі проходять ручну модерацію, а тих, у кого виникають труднощі, кар’єрні спеціалісти hh.ua | grc безкоштовно консультують. Job-портал працює і над якістю роботодавців. Перед реєстрацією всі проходять ретельну перевірку, щоб пошукачі бачили достовірні вакансії та були захищені від неправомірних дій. Таким чином обидві сторони ринку отримують гарантію якості послуги.

Розмістити резюме

Одна із найпривабливіших галузей для пошукачів роботи – банківська сфера. За даними hh.ua | grc ця профсфера у першому півріччі 2019 увійшла в ТОП-10 за кількістю вакансій та в ТОП-3 за рівнем середньої заробітної плати. При цьому спектр спеціалістів, які потрібні у цій сфері, досить широкий. Так, протягом поточного року частіше всього банки шукали менеджерів по залученню клієнтів та з продажу фінансових продуктів, програмістів та розробників банківського програмного забезпечення, аналітиків та спеціалістів з кредитування, економістів. Потрібні спеціалісти з досвідом від 1 до 3 років (63% всіх розміщених вакансій) та від 3 до 6 років (22% всіх розміщених вакансій). Потрапити на роботу в банк можна і без досвіду: спеціалістів на старті кар’єри розглядали на позиції економістів, менеджерів по роботі та залученню клієнтів, з продажу фінансових продуктів, кредитуванню.

Зараз на hh.ua | grc у профсфері «Банки, інвестиції, лізинг» більше 400 вакансій, серед яких – топові українські та міжнародні компанії.

Подивитися вакансії

Навіть якщо ви зараз не в пошуках нового місця роботи, це не означає, що нова робота не шукає вас, тому нехай актуальне резюме буде завжди під рукою. Тим більше, на на hh.ua | grc є можливість налаштувати його видимість або зробити анонімним. Так, резюме можна зробити видимим для всіх, невидимим, видимим тільки вибраним компаніям, приховати від вибраних компаній або переходити тільки за прямим посиланням. Корисна й функція дублювання резюме, коли його потрібно адаптувати під різні спеціальності або посади.

Кар’єрні спеціалісти радять цікавитись новинами ринку праці, переглядати вакансії, вимоги, заробітні плати та час від часу оновлювати резюме. Все це, а також поради, лайфхаки з пошуку роботи мрії, можна дізнатись під час безкоштовних вебінарів для пошукачів у рамках проекту hh.ua | grc – Talent ON. Анонси та вся інформація про це – в telegram-каналі.

Перейти в Telegram

Коментарі

Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися