Мінфін - Курси валют України

Встановити
23 жовтня 2019, 19:15

Головне за середу: Кабмін оновив макропрогноз і розширив коло отримувачів субсидій

Кабінет міністрів на сьогоднішньому засіданні затвердив оновлений макроекономічний прогноз. Він передбачає зростання ВВП до 3,7% в 2020 році за консервативним сценарієм.

Гончарук озвучив два прогнози по курсу долара на 2020 рік

Уряд передбачив у держбюджеті на 2020 рік два курси гривні до долара: 27 грн/$ і 24,8 грн/$. Про це повідомив прем'єр-міністр Олексій Гончарук на брифінгу.

Валютне обрізання: Банки знижують ставки за доларовими вкладами

«Мінфін» підготував черговий огляд депозитних ставок в невеликих банках з депозитним портфелем фізосіб від 250 млн грн до 1 млрд грн.

Monobank випускає карту в злотих для українських заробітчан

Спеціально для українців, які працюють у Польщі, в додатку monobank з'явиться карта в злотих. Про це «Мінфіну» розповів співзасновник monobank Олег Гороховський.

Нечувана щедрість: Кабмін розширив коло отримувачів субсидій

В опалювальному сезоні 2019-2020 років субсидії не зменшаться. Всі, хто потребує допомоги, її отримає. Про це під час засідання уряду заявив прем'єр-міністр Олексій Гончарук.

Суд Лондона зобов’язав Коломойського і Ко повернути Приватбанку витрати

До 12 листопада Ігор Коломойський, Геннадій Боголюбов та інші відповідачі у справі націоналізованого Приватбанку зобов'язані сплатити банку 10,9 мільйонів фунтів стерлінгів.

Пасемо задніх: Україна на останньому місці за купівельною спроможністю населення

Україна посіла останнє місце за купівельною спроможністю громадян серед 42 країн Європи. Про це свідчать дані дослідження GfK Purchaseing Power Europe 2019.

Коментарі

Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися