Мінфін - Курси валют України

Встановити
22 жовтня 2019, 9:51

«Ваша Готівочка» — кредит онлайн для всіх, хто не хоче чекати

Якщо терміново потрібні гроші, то надійне і зручне рішення тільки одне — це кредит онлайн. Завдяки фінансовій компанії «Ваша Готівочка» тепер кожен українець має можливість залагодити свої насущні проблеми в режимі 24/7. Послугами цього сервісу активно користуються позичальники, тому що тут завжди готові піти назустріч їхнім побажанням, а також швидко і без додаткових незручних вимог перерахувати фінанси на зазначені в заявках банківські карти.

Компанія «Ваша Готівочка» забезпечує комфортне і безпечне кредитування через інтернет, завдяки чому користувачі економлять час на самому процесі оформлення кредиту. Клієнти сервісу можуть легко і оперативно закрити термінові питання, тому що:

  • компанія працює цілодобово без вихідних і святкових днів;

  • повний цикл оформлення позики займає не більше 15 хвилин;

  • гроші надаються на зручних умовах.

Співпрацюючи з фінансовою компанією, можна розраховувати на оформлення кредиту онлайн в Україні без будь-якого ризику. Пов'язано це з тим, що досвід видачі позик «Ваша Готівочка» налічує вже понад 7 років. Весь цей час, кредитуючи своїх клієнтів, МФО пропонує прозорі умови позик і забезпечує повну конфіденційність персональних даних. Швидкий кредит онлайн — це надійний і стовідсотковий варіант, яким можна скористатися навіть в найнесподіваніший момент.

Кредит онлайн: які умови пропонуються в Україні

Що стосується розміру фінансової допомоги, то відкрити займ в компанії «Ваша Готівочка» можна на суму від 200 до 7000 гривень. Де і як будуть витрачені гроші, для нас немає абсолютно ніякого значення, оскільки наша МФО позичає клієнтам кошти без таких вимог, як обов’язкова вказівка ​​цільового призначення, надання довідки про доходи, фото з паспортом або з картою банку, а також залучення поручителів. Паспорт, ідентифікаційний код і банківська карта — це все, що необхідно клієнту під час оформлення кредиту онлайн (для цих цілей підходять платіжні або кредитні карти будь-якого банку України, але тільки з системою Visa або MasterCard).

Отримати позику в «Ваша Готівочка» можна на не дуже тривалий термін, особливо, в порівнянні з банківськими продуктами такого плану. Він становить 16 днів. Але протягом цього часу нові клієнти користуються позиченими коштами згідно з програмою лояльності, тому для них процентна ставка становить 0,01% в день від отриманої суми кредиту. Така пропозиція має ряд переваг: по-перше, це значна економія, а по-друге, можна безкоштовно познайомитися з послугами компанії і вигідно розпочати співпрацю з нею.

Не варто забувати, що при повторному зверненні умови інші — позика надається з комісією в 2% на день від запитуваної суми. Після скоєння пролонгації (по закінченню пільгових 16 днів), яка надається за бажанням позичальника, процентна ставка складе 2% на день і для нових позичальників.

Швидкий онлайн кредит: його оформлення доступне кожному українцю

Зручний і швидкий онлайн кредит на карту призначений для того, щоб вирішувати фінансові питання не втрачаючи часу і сил на підготовку необхідних документів і пошуки поручителів. Мікрокредитування є доступним засобом для будь-якої людини, незалежно від рівня її доходу та кредитного минулого. Якщо необхідно отримати фінанси швидко, то є сенс скористатися послугами кредитного сервісу «Ваша Готівочка».

Оскільки клієнти мають право самостійно вибирати умови, то, без перебільшень, кредитування в МФО можна назвати вигідним і зручним. Стандартний кредитний період становить від 1 до 16 днів, за бажанням позичальника погасити позику можна достроково або звернутися за пролонгацією і далі користуватися фінансами. Компанія проявляє максимальну лояльність до своїх клієнтів. Не важливо: студент, доросла працююча людина або пенсіонер бажає взяти швидкий онлайн кредит на карту — рішення компанії все одно буде позитивним.

Як відкрити кредит в «Ваша Готівочка» на карту?

Позичити гроші в компанії «Ваша Готівочка» просто. Клієнтам знадобляться:

  • телефон або комп'ютер, щоб перейти на сайт МФО;

  • паспорт та ІПН, для заповнення експрес-заявки;

  • банківська картка, на яку будуть перераховані фінанси.

Проста і інтуїтивно зрозуміла процедура оформлення позики є перевагою для всіх клієнтів, так як відкрити швидкий онлайн кредит на карту можна за допомогою лише кількох кліків комп'ютерною мишкою і таких кроків:

  • обрати ​​умови в кредитному калькуляторі (вибір суми і терміну кредитування);

  • підтвердити банківську карту;

  • заповнити анкету з персональними даними.

Коли система компанії опрацює надану інформацію, через лічені хвилини необхідна клієнту сума буде перерахована на зазначені ним реквізити. З огляду на те, яким зручним і вигідним є процес кредитування в компанії «Ваша Готівочка», тепер кожен українець може розраховувати на надійного фінансового помічника, який дійсно не підведе!

Онлайн кредит від «Ваша Готівочка»: переваги такої позики

Можливість оформляти кредити онлайн з'явилася в українців кілька років тому. До сих пір безліч позичальників відчувають страх, перш ніж скористатися цією послугою. Щоб ці сумніви зникли, слід докладніше ознайомитися з усіма її перевагами. Тим більше, що онлайн-кредитування виручає всіх, кому терміново потрібні гроші: виникла необхідність в лікуванні, ремонті, оплаті навчання, погашенні іншого кредиту тощо.

Компанія «Ваша Готівочка» створила гнучкі, лояльні і чесні умови кредитування:

  • перший кредит онлайн під 0%;

  • обслуговується широкий віковий діапазон позичальників від 18 до 70 років;

  • клієнти вибирають умови кредитування самостійно (розмір бажаної суми і термін користування позикою);

  • онлайн кредит оформляється на карту тільки за паспортом та ІПН (без додаткових довідок, скан-копій особистих документів і фото клієнта з ними);

  • не потрібно шукати поручителів і повідомляти номер телефону родича.

Так склалося, що більшість клієнтів бояться вказувати конфіденційну інформацію. Однак клієнтам «Ваша Готівочка» нема про що переживати — компанія використовує надійну систему безпеки персональних даних, яка захищає їх від передачі третім особам. Тому кредитування через інтернет є абсолютно безпечним.

Оформлення кредиту на карту в «Ваша Готівочка» — це швидко і зручно для всіх

Процес оформлення онлайн позики складається всього лише з 3-х етапів:

  • вибір умов;

  • заповнення анкети з персональними даними;

  • очікування і отримання рішення по позиці.

В оформленні онлайн кредиту на карту немає абсолютно нічого складного — заявка на позику в «Ваша Готівочка» заповнюється за пару хвилин, і фінанси миттєво зараховуються на банківську карту людини, яка звернулася в компанію. Даний сервіс з надання онлайн-кредитів пропонує вигідне кредитування всім громадянам України незалежно від того, працюють вони офіційно або ж є тимчасово безробітними. Подати заявку можна на сайті компанії, і вже через лічені хвилини грошові кошти будуть надані клієнтам без додаткових довідок, перевірок і питань.

Різниця між онлайн кредитуванням і банківською пропозицією такого плану полягає в тому, що перший варіант дозволяє позичальнику отримати фінансову допомогу в режимі 24/7. Крім цього, клієнт не занурюється в бюрократичну процедуру збору довідок про доходи, не вирішує питання з пошуком поручителів і не переживає з приводу перевірки його кредитної історії. При цьому процентна ставка при отриманні першого кредиту онлайн і зовсім складе 0%.

За правилами позика в компанії «Ваша Готівочка» видається на 16 днів. Але якщо виникає така необхідність, то оплатити кредит можна як достроково, так і пізніше цього терміну. Перенести погашення на більш пізній час можна, сплативши відсотки за дні користування позикою (пролонгація допускається ще на 16 днів).

Які переваги надає обслуговування в «Ваша Готівочка»?

Отримати гроші на карту можна не просто в день звернення, а вже через 15 хвилин після оформлення заявки. Для цього не потрібно збирати купу документів, оскільки заявка заповнюється за паспортом та ІПН. Навіть довідка про доходи не знадобиться.

Працювати з «Ваша Готівочка» вигідно, тому що постійні клієнти можуть розраховувати на індивідуальні умови кредитування, брати участь у вигідних акціях, отримувати спеціальні пропозиції та процентні ставки. МФО надає користувачам можливість швидко поліпшити їх кредитну історію всередині компанії, щоб мати змогу збільшити кредитний ліміт і розраховувати на максимальну суму.

Оформлення позики в цій компанії просте, швидке і комфортне. Онлайн-кредитування дозволяє заощадити час на звернення до відділення компанії і оформити заявку на кредит з мобільного або з комп'ютера. Розпоряджатися кредитними коштами можна як завгодно: компанія не ставить зайвих питань та не цікавиться метою отримання коштів. Тому за допомогою цього кредитора абсолютно у будь-якій людині буде можливість вирішити свої термінові фінансові питання.

Ну і нарешті, компанія «Ваша Готівочка» — це легальна МФО, що надає фінансові послуги і кредити на законних підставах. Надійний і відповідальний кредитор працює на підставі Свідоцтва Національної комісії, яка здійснює державне регулювання у сфері ринків фінансових послуг. А це означає, що послуги з кредитування надаються виключно в рамках законодавства України з повним дотриманням прав усіх позичальників.

Джерело: Мінфін