Мінфін - Курси валют України

Встановити
12 жовтня 2019, 10:01

Офіційно: Нова Пошта запустила авіадоставку (тарифи)

З 10 жовтня Нова Пошта запустила в комерційне використання нову послугу – «Авіадоставка». Про це зазначається в повідомленні компанії.

Що це значить

  • Нова послуга дозволяє забезпечувати доставку за добу між містами Заходу і Сходу України. Наприклад, якщо відправити посилку до 15:00 у мукачівському відділенні, її доставлять у відділення Маріуполя до 18:00 наступного дня, аналогічно – і, якщо відправляти за маршрутом Запоріжжя-Самбір. Рейси виконуються за маршрутом Львів-Дніпро-Львів з понеділка по п'ятницю щоденно.

Вартість послуги

  • Доплата до стандартних тарифів – 30 грн за кілограм.

Доплативши 30 грн за кілограм, клієнт отримує гарантовану доставку наступного дня. Якщо компанія не встигне вчасно доставити, клієнт отримає компенсацію повної вартості доставки.

Як замовляти послугу

  • Замовити послугу авіадоставки посилок до 30 кг можна у відділеннях, відправка буде тільки по буднях.


На даний момент замовити послугу «Авіадоставка» можна у відділеннях 9 населених пунктів західної України (Львів, Мукачево, Ужгород, Дрогобич, Мостиська, Новояворівськ, Самбір, Стрий та Червоноград) і 16 міст сходу і півдня країни (Дніпро, Запоріжжя, Кам'янське, Кременчук, Кривий Ріг, Кропивницький, Маріуполь, Миколаїв, Новомосковськ, Павлоград, Полтава, Сєверодонецьк, Слов'янськ, Суми, Харків, Херсон).

Коментарі - 4

+
+45
Lilin
Lilin
12 жовтня 2019, 11:23
#
«Рейси виконуються за маршрутом Львів-Дніпро-Львів з понеділка по п'ятницю щотижня.»

Може щоденно, а не щотижня ?)))
+
0
Все буде Україна
Все буде Україна
12 жовтня 2019, 19:37
#
Бред полный.
+
0
Андрей Кривой
Андрей Кривой
12 жовтня 2019, 23:35
#
Круто конечно. Но вряд ли найдется много желающих платить за скорость. И эта тема умрёт.
+
0
BabakSI
BabakSI
22 жовтня 2019, 11:36
#
Ніби і непогана новина, але сразу ця фраза «Якщо компанія не встигне вчасно доставити, клієнт отримає компенсацію повної вартості доставки». Хоча з НП я завжди отримую пакунки наступного дня, тож варто переплачувати за авіа чи ні - для меня неясно.
Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися