Мінфін - Курси валют України

Встановити
10 жовтня 2019, 10:00

Заробляти і не працювати. Чи можливо це?

Валютний ринок або як отримати прибуток в інтернеті.

Ринок інформаційно-комунікаційних технологій не стоїть на місці. У 2019 році налічується вже 4.39 мільярдів інтернет-користувачів по всьому світу. Звичайні повсякденні процеси крок за кроком переходять у віртуальне середовище. Там ми дивимося фільми, читаємо книги, спілкуємося з друзями і навіть заробляємо гроші. Одним з найприбутковіших і широкодоступних способів отримання заробітку в мережі є торгівля на Форексі. Розберемося, за рахунок чого валютному ринку удається так міцно і довго займати цю фінансову нішу.

Вся справа в гаджеті

Для торгівлі на Форексі не потрібні якісь спеціальні технічні пристрої. Досить мати будь-який гаджет, за допомогою якого можна зайти в інтернет. Наприклад, компанія Альпарі, одна з найбільших форекс-брокерів на території країн СНД, дозволяє вести торгівлю і через ПК, і через смартфон, і через планшет. Маючи будь-який з перерахованих пристроїв, ви отримуєте можливість працювати на фінансових ринках з будь-якої точки світу. Потрібно лише зареєструвати свій особистий кабінет та завантажити торгівельну платформу на сайті компанії Альпарі.

Цілодобовий заробіток

Робота на Форекс популярна в різних країнах світу і завдяки можливості торгувати 5 днів в тиждень і 24 години в добу. Можна торгувати 3 дні в тиждень, а можна і 3 години. У обох випадках існує можливість заробітку. Також кожен бажаючий може вибрати час доби, в який йому зручніше вести торгівлю. Поки в одній країні ніч, в іншій торгівельні майданчики щосили працюють.

Без мінімального депозиту

Форекс доступний для масового споживача, і це доводить розмір мінімального депозиту, що дозволяє почати торгівлю. Адже чим він менший, тим більше людей можуть дозволити собі такий вид заробітку на валютному ринку. Тому Альпарі дає своїм клієнтам можливість почати торгівлю без мінімального депозиту. Вам не доведеться вкладати свої кошти для відкриття рахунку. Проте професійні трейдери рекомендують починати торгівлю з депозитом від 1000$. Цієї суми цілком достатньо, щоб вчитися трейдингу та забезпечити собі додатковий заробіток.

Брокер допоможе

Прибутковість безпосередньо залежить від того, які інструменти для торгівлі має брокер, від розміру кредитного плеча та інших важливих показників. Наприклад, в компанії Альпарі є більше 60 всіляких інструментів. Валютні пари, дорогоцінні метали, ПАММ-рахунки та ПАММ-портфелі, фондові індекси та багато інших. Зрозуміло, найчастіше трейдери віддають перевагу валютним парам, але якщо ваш коник — золото, то вам нічого не перешкодить вибрати його в якості активу.

За допомогою кредитного плеча можна істотно збільшити прибуток. Наприклад, ви на 100% упевнені, що євро виросте, і збираєтеся купити його якомога більше, щоб в майбутньому можна було вигідніше продати. Але зараз у вас є лише 1000 євро. В цьому випадку на допомогу приходить кредитне плече. Залежно від його розміру можна купити більшу суму іноземної валюти, що дозволить примножити прибуток у декілька разів. Компанія Альпарі надає кредитне плече аж до 1:1000.

Якщо ви коли-небудь думали про заробіток в інтернеті, то чому би не почати з валютного ринку? Адже торгівля на Форекс набагато простіша, ніж здається на перший погляд. Головне — вибрати надійного брокера, який надасть вигідні умови співпраці та допоможе зробити перші кроки в кар'єрі трейдера. Заходьте на сайт компанії, щоб дізнатися про всі переваги торгівлі на Форекс.

Джерело: Мінфін