Мінфін - Курси валют України

Встановити
9 жовтня 2019, 9:04

Карти для геймерів: кешбек «золотом» і «дублонами»

Професійний або аматорський, кіберспорт знаходить все більше прихильників. Це вже історія не про «поганяти в танчики» після роботи, а серйозне захоплення.

Спільнота всесвіту Wargaming налічує 110 мільйонів гравців в країнах Європи, Північної Америки та Азії. Серед любителів танкових битв щорічно проходять змагання, наприклад, профільний всеукраїнський турнір WOT Odessa.

Встановлювати і використовувати ігри World of Tanks, World of Tanks Blitz і World of Warships можна безкоштовно. Але якщо гравець хоче отримати преміум-спорядження, маскування або «прокачані» навички — за це потрібно платити ігровою валютою. Яка, в свою чергу, купується за цілком реальні гроші.

Однак є й інший варіант «добути золото» — оформити кобрендову карту Альфа-Банку Україна. Кобрендовими називають платіжні карти, які банки випускають спільно з одним або декількома партнерами. Наприклад, з мережею магазинів, АЗК або турагентствами. У цьому випадку клієнт банку стає учасником партнерської програми лояльності з усіма супутніми перевагами: знижками, бонусами і акціями.

Цінність кобрендових карт в тому, що вони розроблені для вузької групи клієнтів і враховують їх потреби та побажання. Успішний приклад — це спільна пропозиція для геймерів від Альфа-Банку Україна і компанії Wargaming.net. Клієнти банку використовують платіжні картки для щоденних витрат, і в процесі заробляють ігрову валюту — «золото» або «дублони».

Карти для геймерів від Альфа-Банку Україна та Wargaming

Альфа-Банк пропонує три окремих продукти для шанувальників всесвіту Wargaming: це дебетові карти MasterCard класу World з опцією безконтактних платежів. Користуватися ними можна, як звичайною платіжною карткою — для оплати покупок, комунальних платежів, таксі або замовлення їжі додому. Що зручно — переказувати гроші на карти для гравців можна з карток інших банків прямо на сайті Альфа-Банку, причому без комісії.

А тепер розповімо докладніше про переваги кожної карти.

Карта World of Tanks: «золотий» кешбек на ігровий рахунок + бонуси

Онлайн гра в жанрі танкового стимулятора популярна у всьому світі, і наша країна — не виняток. Вражаючий факт: з початку 2019 року власники карт World of Tanks отримали від Альфа-Банку Україна 38 153 251 ігрового «золота».

Щоб почати заробляти ігрову валюту, потрібно відкрити банківську карту і зв'язати її зі своїм ігровим аккаунтом. З цього моменту за кожну покупку по карті, на ваш рахунок буде «капати золото».

Чим активніше ви використовуєте карту для розрахунків, тим більше заробляєте: курс ігрової валюти до гривні зростає разом з оборотом за картою. Якщо за місяць ви витратили менше 5 тис. грн, то отримаєте кешбек за курсом 8 «золота» за 50 грн. Якщо ж місячний обіг за картою перевищить 5 тис. грн, курс підніметься до 11,5 за 50 грн. До речі, в момент першого нарахування «золота» власник картки отримує в подарунок ще й преміум-аккаунт на 30 днів.

Але це не все привілеї, які дає своєму власникові карта World of Tanks. Наприклад, оплата покупок карткою на загальну суму понад 12 000 грн за місяць дає додаткові бонуси в грі. А саме — 27 особистих резервів на перші дві години бою, які значно підвищують бойовий (+ 50%) і вільний (+ 300%) досвід, а також досвід екіпажу (+ 200%).

З картою World of Tanks вигідно скуповуватися в преміум-магазині Wargaming: при покупці на 50 грн гравець отримає 31 «золото» на рахунок. Важливо: покупку потрібно здійснювати з аккаунта, який пов'язаний з картою.

Альфа-Банк Україна регулярно проводить акції для клієнтів-геймерів. Наприклад, до турніру WOT Odessa нові клієнти могли отримати +2 000 акційного «золота» на ігровий рахунок.

Карта World of Tanks Blitz для любителів грати на смартфоні

Гра World of Tanks Blitz адаптована під мобільні гаджети — смартфони і планшети. Порядок нарахування ігрової валюти такий же, як і для карти World of Tanks: чим вище місячний оборот за картою, тим більше ігрового «золота» заробить її власник. З початку поточного року Альфа-Банк Україна виплатив власників карти World of Tanks Blitz понад 1,6 мільйона «золотом».

Разом з першим нарахуванням бонусів гравець безкоштовно отримує в користування преміум-аккаунт на один місяць. Це дає йому переваги в кожному бою — на 50% більше бойового досвіду, досвіду екіпажу і кредитів.

Карта World of Warships збирає «дублони» для любителів морського бою

Для отримання кешбека у вигляді «дублонов» геймеру потрібно відкрити карту World of Warships і зв'язати її зі своїм ігровим аккаунтом.

Курс дублона до гривні такий самий, як і до «золота»: 8 дублонів за кожні витрачені 50 грн при місячному обігу за картою до 5 тис. грн, і 11,5 дублонів / 50 грн при обігу від 5 тис. грн. З січня 2019 року Альфа-Банк Україна нарахував власникам картки World of Warships понад 4 млн «дублонів».

Разом з першої виплатою ігрової валюти власник картки отримує доступ до преміум-аккаунту, яким він може користуватися безкоштовно протягом 30 днів. У цей період будуть нараховуватися додаткові бонуси:

  • + 50% до кредитів за кожен бій;
  • + 50% до отримання досвіду за кожен бій;
  • унікальний порт.

Клієнти, які активно користуються карткою, отримують більше привілеїв. Наприклад, якщо за місяць гравець сплатить картою покупок на загальну суму понад 12 тис. грн, то запрацює бонусний пакет, який включає:

  • + 50% до досвіду корабля і його капітана;
  • + 100% до бойового досвіду;
  • + 300% до вільного досвіду;
  • кораблі гравця будуть на 3% менше помітні, а точність стрільби по ним супротивника — на 4% нижче.

При розрахунках карткою World of Warships в преміум-магазині Wargaming її власнику повертається 31 «дублон» за кожні 50 грн покупок.

Як отримати кобрендову карту Альфа-Банку Україна і компанії Wargaming

  1. Обрати потрібну карту і замовити її на сайті банку або в своєму акаунті на Wargaming.net.
  2. Забрати карту можна в тому відділенні Альфа-Банку Україна, яке ви вказали в заявці. При собі потрібно мати паспорт та код ІПН. Якщо ж ви не хочете витрачати час на відвідування банківського відділення, є можливість замовити доставку карти за адресою і співробітник банку привезе її абсолютно безкоштовно.

Щоб почати користуватися картою, на рахунку повинно бути не менше 200 грн. Бонуси, нараховані за місяць, виплачуються до 15 числа наступного місяця. Детальну розшифровку нарахувань ви можете відстежувати в кабінеті гравця на сайті Wargaming.

Кобрендові карти від Альфа-Банку і Wargaming — це найлегший спосіб заробляти ігрову валюту, виграти преміальну техніку і отримувати корисні бонуси для поліпшення своїх можливостей в грі. Оформляйте карту, прив'язуйте її до свого облікового запису, і ви завжди будете у виграші!

Коментарі - 4

+
+54
AleksandrBank
AleksandrBank
9 жовтня 2019, 9:56
#
Играть можно, когда в реальной жизни много зарабатываешь. А так это прожигание жизни, с последствиями для семьи.
+
+50
yarg
yarg
9 жовтня 2019, 12:07
#
Любое занятие - это прожигание жизни c последствиями для семьи. И игры  - не худшее из занятий. Например по сравнению с вечерним пивасиком...
+
0
Kanarej
Kanarej
10 жовтня 2019, 1:48
#
Согласен с вами обоими. К слову, у кого-то вечерами бывает и что-то покрепче пивасика :) Хотя есть и люди, которые совмещают вечерний пивасик с играми :)
+
0
squeez
squeez
13 жовтня 2019, 13:22
#
Я с yarg больше согласен, каждому свое, раньше сам поигрывал, сейчас просто нет времени, еда, душ - чтение новостей за сегодня и спать, если есть время то почему бы и нет ... - это тоже развивает человека
Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися