Мінфін - Курси валют України

Встановити
26 вересня 2019, 14:30

Конференція MAC Kyiv пройде в Києві 8 жовтня

Ми вирішили не мучити вас очікуванням наступної конфи і не робити тривалих перерв. Минулий MAC Kyiv зібрав понад 1500 учасників з різних куточків світу, за участю таких великих компаній як TrafficStars, Taboola, MGID, PropellerAds.

Цього року ми зробимо конф ще більш масштабною! Зустрічайте восьму міжнародну подію від команди МАС, яка відбудеться в Києві 8 жовтня.

Чому ти мусиш там бути?

Тебе чекають:

  • 2000+ однодумців зі всього світу
  • 70+ компаній і стендів
  • Більше 15 спікерів з цікавими доповідями та свіжими ідеями
  • Панельні дискусії, що так полюбилися учасникам на МАС'19
  • Феєричне афтепаті, яке схилить до спілкування в неформальній обстановці.

У вас буде можливість поспілкуватися з представниками найбільших компаній, таких як Leadbit, Everad, ClickDealer, TrafficStars. Дізнатися про актуальні джерела трафа, нові зв'язки і останні тенденції в світі партнерського маркетингу.

А якщо ви давно працюєте тільки з товаркою, то у вас з'явиться прекрасна можливість вийти на новий рівень заробітку, охопивши такі вертикалі, що активно розвиваються зараз, як дейтинг, фінанси, свіпи та гемблінг. Частина доповідей буде присвячена саме цій темі.

Ви дізнаєтеся все про нативну та тізерну рекламу, про те, як вийти на бурж-ринок або про способи пройти модерацію у Facebook.

Ні для кого не секрет, що ми запрошуємо для виступів саме практиків, таких як Роман Яцик, Рафаель Габітов, Sumit Ghosh і Andy Wullmer (Traffic Captain). Вони не займаються навчанням і намагаються щось продати на сцені. Це фахівці, які ллють трафік і роблять гроші на цьому. МАС Kyiv 2019 не стане винятком. На сцені будуть тільки практики, які поділяться свіжими підходами.

Ну а якщо в кінці всіх доповідей у ​​вас залишаться питання, можна сміливо обговорити це на панельних дискусіях, де досвідчені аффіліати дадуть відповіді на ваші питання без зайвої води.

На завершення офіційної частини конференції, вже за традицією ми влаштуємо грандіозне афтепаті з безлімітним баром, кальянами, феєричним шоу та подарунками від спонсорів і партнерів. А особисто від організаторів ми розіграємо новенький iPhone.

Квитки на MAC Kyiv вже в продажу на нашому сайті. Купуйте прямо зараз — це прекрасна можливість потрапити на топову конфу за мінімальною ціною.

Коментарі

Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися