Мінфін - Курси валют України

Встановити
26 вересня 2019, 11:40

Нафтогаз розширив програму «Газовий запас» на ОСББ

НАК «Нафтогаз України» розширив програму «Газовий запас» на ОСББ з власними котельнями та інших виробників теплової енергії. Про це повідомляє прес-служба Нафтогазу.

НАК «Нафтогаз України» розширив програму «Газовий запас» на ОСББ з власними котельнями та інших виробників теплової енергії.
Фото: pmg.ua

Що це значить

«Відтепер купити газ на зиму за фіксованою ціною можуть ОСББ з власними котельнями та інші тепловиробники. Це дозволить їм нівелювати очікуване ринком зростання цін на газ і захистити своїх клієнтів, які проживають у багатоквартирних будинках, від підняття тарифів на тепло», — сказав керівник інтегрованого газового бізнесу Нафтогазу Андрій Фаворов.

Як скористатися пропозицією

Скористатися пропозицією можуть тепловиробники, які не мають боргів за спожитий газ. Для цього їм необхідно звернутися до Нафтогаз, підписати угоду та здійснити 100% передоплату газу до 18 жовтня.

Читайте також: АМКУ заявив, що Нафтогаз завищив ціни у програмі «Газ про запас»

Що відомо

  • Нафтогаз запропонував побутовим споживачам закупити газ за низькою літньою ціною і використовувати його протягом опалювального сезону.
  • Відпускна ціна «Нафтогазу» і газопостачальним підприємствам (газзбутам) в межах продукту становить 4874,42 грн за тис. куб. м (без ПДВ та вартості транспортування і розподілу).
  • Продукт дає можливість українцям закупити газ в обсязі до 25 тис. куб. м., що повинно бути достатньо для забезпечення потреб домогосподарства протягом всієї зими.

Коментарі - 1

+
0
allexpl
allexpl
26 вересня 2019, 11:46
#
Https://vesti.ua/strana/351871-naftohaz-napomnil-o-rekordnykh-dolhakh-komu-hrozit-otkljuchenie-?utm_medium=referral&utm_source=kurs_com_ua&utm_campaign=you_can_get_more
Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися