Мінфін - Курси валют України

Встановити
18 вересня 2019, 17:50

У Глобус Банку лояльні клієнти отримують підвищені процентні ставки

Дмитро Замотаєв, Начальник Департаменту роздрібного бізнесу — про депозитну політику Глобус Банку.

5 вересня НБУ продовжив тенденцію зі зниження розміру своєї облікової ставки. У цьому році це стало вже третім рішенням НБУ щодо зниження облікової ставки, яка з початку року опустилася з 18% до 16,5%. І це далеко не межа. Для швидкого розвитку економіки їй як повітря необхідні дешеві гроші.

Таким чином, всі учасники ринку отримують недвозначні сигнали від регулятора щодо здешевлення вартості ресурсів, що в найближчій перспективі має відбитися і на вартості залучених банками ресурсів.

За прогнозами фахівців ринку, до кінця року при існуючих тенденціях в економіці ставки за депозитами фізичних осіб продовжать своє зниження ще десь на 1% в національній валюті та 0,5% в іноземній.

Залучаючи депозити від клієнтів, Глобус Банк пропонує не нові програми, а нові зручні і вигідні рішення. Так, банком було реалізовано можливість поповнення депозитів в будь-який період дії депозитного договору, що було дуже позитивно сприйнято нашими клієнтами. Крім цього, банк впровадив систему лояльності для відданих вкладників і запропонував існуючим клієнтам процентні ставки навіть вищі, ніж новим клієнтам з ринку. Все це дозволило банку при загальному тренді на зниження вартості депозитів збільшити депозитний портфель. Глобус Банк входить до першої тридцятки банків за його розміром, що свідчить про високу довіру людей.

Зараз наш банк більше концентрується на проведенні короткострокових маркетингових депозитних акцій для залучення нових клієнтів на депозити.

У Глобус Банку також діє система лояльності для такої категорії клієнтів, як пенсіонери, яка гарантовано дозволяє їм отримати додатковий бонус до діючих ставок в розмірі 0,5%. Відповідно, при розміщенні депозиту в банку пенсіонери можуть отримати до 18% річних в національній валюті в залежності від терміну розміщення депозитів.

Отримати «Бонус до депозитів» від Глобус Банку

Коментарі

Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися