Мінфін - Курси валют України

Встановити
18 вересня 2019, 9:07

Маркетплейс boo.ua — додаткові замовлення та ліди для партнерів

З усіх користувачів українського інтернету, більше 30% хоча б одного разу робили покупку онлайн. Ринок електронної комерції розвивається і на арену виходять нові гравці. Наприклад, маркетплейс boo.ua, що гарантує безпечну продажу б/в товарів.

На сайті представлені техніка, ювелірні вироби, товари для будинку, дачі, спорту, музичні інструменти, дитячі та інші товари.

BOO!ua запущений в 2018 році Вадимом Федорчуком (СЕО) і Микитою Гавриленко (СОО). Сьогодні це інструмент онлайн-продажів, орієнтований на малий, середній і великий бізнес. Серед діючих партнерів компанії — лідери ломбардної індустрії і рітейлу — Цитрус, Brain, Благо і ще більше 40 підприємств.

Розмістити товари на маркетплейсі можуть тільки юридичні особи, після укладання контракту. Це означає, що на сайті представлена ​​продукція тільки перевірених постачальників, що надають докладний, правдивий опис, реальні фотографії і доброзичливий сервіс. Статистика показує зростання нових і повторних замовлень.

Компанія відкрита до співпраці, та повністю занурюється в бізнес-процеси і потреби партнерів.

Завдання, які вирішують за допомогою boo.ua:

  • запуск продажів без вкладень;
  • запуск продажів без встановлення додаткового програмного забезпечення і покупки устаткування;
  • аналіз історії спілкування з потенційними і діючими клієнтами;
  • аналіз угод і замовлень;
  • залучення нових клієнтів;
  • отримання нових замовлень;
  • супровід клієнта з моменту замовлення до отримання товару;
  • збут аутлет-товарів, неліквіду і уцінки.

Бу, як бренд, орієнтується на зручність і доступність для клієнтів, впровадження сучасних технологій електронної комерції і управління взаємовідносинами з клієнтами та екологічність. Робота за принципом «Оплата комісії тільки від успішних продажів» робить співпрацю з BOO!ua вигідною, як для дрібних підприємців, так і для великих холдингів. Незалежно від того, який у вас бізнес, вивід товарів на маркетплейс — це додатковий канал збуту.

Стати партнером BOO!ua можна, перейшовши за посиланням.

Коментарі

Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися