Мінфін - Курси валют України

Встановити
17 вересня 2019, 9:27

А136 дарує простори

Комплекс бізнес класу А136 Highlight House від DIM Group робить подарунки майбутнім мешканцям — дарує площу, рівну вбиральні, ванній кімнаті або спальні. Але це не все! Ви можете випробувати вдачу і додатково збільшити кількість безкоштовних квадратних метрів у новому видовому хмарочосі А136 Highlight House ще до 7% від загальної площі апартаментів! Спробуйте удачу на смак! Будьте першим серед рівних!

Детальну інформацію щодо ексклюзивної пропозиції вересня можна отримати у відділі продажів за адресою м.Київ, вул. Антоновича 136-138 або за телефоном 38 (044) 290-37-41.

А136 – ваша інвестиція в статус!

ЖК А136 Highlight House є одним з найцікавіших представників житлового будівництва у своєму класі завдяки яскравій архітектурній концепції, вигідному розташуванню та власній інфраструктурі.

В ЖК пропонуються однокімнатні, двокімнатні та трикімнатні квартири, а також видові пентхауси на останніх поверхах.

На першому поверсі житлового комплексу планується розмістити ресторан преміум-класу, фітнес-центр зі spa-зоною, салон краси, пункт прийому хімчистки, магазини та інші сервіси сфери послуг.

Головним завданням А136 Highlight House є створення комфорту для своїх мешканців, позбавляючи їх зайвих турбот. Саме для цього в будинку буде передбачений цілодобовий консьєрж-сервіс, що допоможе вирішити будь-яке питання.

Про DIM Group

DIM Group — група компаній, що з 2014 року є активним, соціально-відповідальним гравцем на столичному ринку нерухомості. DIM Group стала відомою завдяки проектуванню і будівництву неординарних комплексів для життя, серед яких є екосфери з власними парками, коворкінгами, дорослими та дитячими рекреаційними зонами, освітніми закладами для наймолодших.

У портфелі DIM Group:

Введено в експлуатацію: ЖК Соборний (м. Бровари, Київська область), ЖК Фамільний (м. Бровари, Київська область) і ЖК Автограф (м. Київ, I черга);

На етапі завершення будівництва: ЖК Автограф (м. Київ, ІІ черга) та ЖК А52 (м. Київ);

У процесі будівництва: Еко-сфера Метрополіс (м. Київ) та ЖК Новий Автограф (м. Київ).

Початок будівництва: ЖК А136 (м. Київ), ЖК Park Lake City (с. Підгірці, Обухівський район, Київська область).

До складу DIM group входять 6 компаній, що проектують, будують, продають та обслуговують житлову та комерційну нерухомість. Деякі з цих компаній працюють з 2004-го року.

Більш детально на сайті dim-bud.ua.

Коментарі

Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися